У столиці затримали ймовірного злочинця. Новини Києва

Поліцейські затримали можливого підозрюваного в замаху на вбивство та зґвалтування 19-річної киянки. Його шукали кілька днів, аж ось тепер затримали та проводять необхідні заходи із чоловіком.

Якщо провину підозрюваного буде доведено, йому загрожуватиме до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Як повідомили в столичному управлінні Нацполіціі, в ході розслідування з’ясувалося, що до дівчини підбіг невідомий, вдарив її по голові і почав душити. Разом з цим він спробував зґвалтувати потерпілу і наносив їй в спину удари гострим предметом.

Дівчина на щастя зуміла вирватися і дійти додому, а фігурант втік. Потерпілу доставили в лікарню з безліччю ножових поранень спини, зараз її життю нічого не загрожує.

На виклик про напад відразу ж виїхала швидка допомога, патрульні, кінолог зі службовою собакою та слідчо-оперативна група. Зі слів потерпілої було намальовано фоторобот, який потім поширили завдяки небайдужим громадянам та користувачам соцмереж.

Пізніше слідчим управлінням Голосіївського управління поліції було відкрито кримінальне провадження за статтею «Завершений замах на умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильством».

Раніше «Столичний регіон» писав про затриману банду крадіїв у столиці.       

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *