Зеленська побувала на відкритті освітнього фестивалю. Новини Києва

Дружина Президента України Олена Зеленська завітала на відкриття фестивалю «NEOсвітній Арсенал» у «Мистецькому арсеналі» в Києві. Про це повідомляється на офіційному сайті глави держави.

Фестиваль, який триватиме з 27 лютого до 1 березня, має на меті поєднання культурного, наукового, мистецького і технологічного напрямів у системі освіти. Основною темою цьогорічного заходу є «Супермозок: ліва/права півкулі».

Всі новини Києва у твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Олена Зеленська оглянула локації Дніпропетровського художнього музею та школи анімації Pause to Play, які працюють над створенням спільного проєкту, Меморіального музею-садиби Немировича-Данченка та Корфа, Лабіринту пам’яті, який в оригінальний спосіб розтлумачує, як влаштована людська пам’ять, Музею Майдану, а також дитячу виставку «Супермозок».

Також дружина Президента ознайомилася з творчістю інклюзивного театру «Паростки» та побувала в сенсорному лабіринті, який презентували на фестивалі творці Музею в темряві «Третя після опівночі». Екскурсії тут проходять в абсолютній темряві та в супроводі незрячих гідів.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *