Знайдено вбивць двох вагітних олениць та їхнього дитинча (ФОТО). Новини Володарщини

Працівники поліції встановили підозрюваних у браконьєрстві, які на Володарщині вбили двох вагітних самок благородного оленя та їхнє дитинча.

Про це повідомляє Національна поліція Київщини на своїй сторінці у соціальній мережі. Ними виявились житель Києва та двоє жителів Білої Церкви. Браконьєри вполювали олениць та дитинча на території Матвіївської сільради.

Єгер розповів поліціянтам, що вночі побачив підозріле авто, яке рухалося з вимкненими фарами. За допомоги тепловізору чоловік розгледів, що автівка прямує до тварин, які не рухаються. Побачивши, що їх переслідують, бракон’єри втекли, залишивши свою автівку. після чого єгер викликав поліцію.

Патрульні, які прибули за викликом, побачили дві тушки двох дорослих вагітних самиць та одну тушку дитинча європейського оленя з вогнепальними пораненнями та декілька відстріляних гільз.

Поруч стояв позашляховик з причепом  – вочевидь, єгер завадив злочинцям завантажити туши. Злодіям-браконьєрам загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що під Києвом браконьєри вбили вагітних самок благородного оленя та їхнє дитинча.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *