Атака безпілотниками гірничо-збагачувального комбінату у Курську – операція розвідки, – джерела

У Курській області дрони влучно працюють по об’єктах ворога / Колаж 24 Каналу

00:00

Вкрай неспокійно було для росіян 6 березня. Відомо, що вдруге за ранок у Курській області безпілотник атакував гірничо-збагачувальний комбінат.

Джерело в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони 24 Каналу повідомило, що це операція української розвідки.

Що відомо про атаку Курської області

Отже, зранку у Курській області було вкрай неспокійно. Відомо, що внаслідок атаки безпілотників спалахнула пожежа на території гірничо-збагачувального комбінату імені А.В. Варичева у Залізногірську.

Власне, упродовж ранку 6 березня у Курській області двічі нарікали на те, що регіон під атакою безпілотників.

Звернімо увагу, що губернатор у Курській області Старовойт писав, що спалахнув склад паливно-мастильних матеріалів. За даними ж ЗМІ, безпілотник влучив прямісінько у резервуар з паливом.

Згодом журналісти уточнили, що під атаку безпілотників потрапив Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат у Залізногірську. І що БпЛА поцілив у резервуар, розташований на території підприємства. На місці пожежники намагалися ліквідувати пожежу.

Ще за кілька годин російські ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що безпілотник буцімто знову влучив у Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат імені А.В. Варичева у Залізногірську.

Самі російські ЗМІ пізніше також писали, що внаслідок атаки безпілотника немає постраждалих. Водночас зазначили, що на місці працюють оперативні служби.

Неспокійно було не лише у Курській області

  • Оголошували повітряну тривогу у Бєлгородській області зранку 6 березня. Згодом росіяни розповідали, що вони буцімто збили безпілотник у районі села Ближнє.
  • Також про атаку БпЛА на нафтобазу та аеродром скаржилися у Воронежі. У найкращих традиціях росіян, всі повітряні цілі збили, нічого не сталося.
  • Паралельно стався вибух у Туві на Шагонарській ТЕЦ. Внаслідок цього спалахнула пожежа. Відомо, що госпіталізували 18 людей. 6 з них перебувають у тяжкому стані, а 9 – у стані середньої тяжкості. Крім того, велися пошуки ще трьох під завалами.
  • Зауважимо, що 5 березня вибухи прогриміли у Бєлгородській області. Відомо, що безпілотники атакували нафтобазу. Внаслідок цього спалахнула пожежа.
  • Цікаво, шо губернатор Гладков бідкався, що вибух прогримів у Губкінському міському окрузі. І він заявляв, що пожежа спалахнула на інфраструктурному об’єкті.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *