“Бавовна” розквітає: окупанти знову скаржаться на атаку дронів на Крим

Окупанти бідкаються через вибухи в Криму / Getty Images

В тимчасово окупованому Криму вночі пролунали вибухи. Журналісти почули в Севастополі щонайменше 4 вибухи.

Російська окупаційна “влада” спочатку писала про один збитий дрон, проте вранці 28 грудня їхня кількість зросла до двох.

Що кажуть окупанти про вибухи в Криму

Міністерство оборони Росії оголосило, що вночі на четвер (проти 28 грудня – 24 Канал) над Кримом було збито два українські безпілотники,
– заявили вороги.

Росіяни у телеграм-каналах також бідкались про декілька вибухів у районі міста Красноперекопськ на перешийку, що з’єднує Крим з Україною.

До речі, потужні вибухи чули в тимчасово окупованому Севастополі. Так, кореспондент “Крим. Реалії” запевнив, що звуки долинали зі сторони входу у головну бухту. За його словами, було щонайменше чотири вибухи.

Водночас так званий “губернатор” Севастополя Развожаєв поспішив запевнити, що так звана ППО буцімто збила один безпілотник над морем. За його словами, традиційно пошкоджень інфраструктури не зафіксували.

У Криму знищили “Новочеркаськ”

  • У ніч проти 26 грудня у тимчасово окупованій Феодосії, що в Криму, пролунали вибухи в порту. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що услід за крейсером “Москва” прямує великий десантний корабель “Новочеркаськ”.
  • Згодом Повітряні сили ЗСУ уточнили, що атакувала його тактична авіація крилатими ракетами. Це тралилось орієнтовно о 2:30 26 грудня.
  • Виявилось, що разом з “Новочеркаськом” ЗСУ атакували навчально-тренувальний корабель “УТС-150”. Окрім того, внаслідок атаки на великий десантний корабель ворога 33 моряки нібито “зникли безвісти”, ще 23 – поранені й один – загинув.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *