Безпека освітнього середовища стане пріоритетом МОН

Пріоритетом Міністерства освіти і науки в роботі з міжнародними донорами та партнерами буде безпека освітнього процесу, відповідь на виклики війні.

Про це під час зустрічі з делегацією Всесвітньої федерації профспілок «Інтернаціонал освіти» сказав міністр освіти і науки Оксен Лісовий.

У ході зустрічі було обговорено питання безпеки освітнього середовища, впровадження реформ, співпраці МОН з міжнародними неурядовими організаціями.

«Пріоритетом коаліції з міжнародними донорами та партнерами буде безпека освітнього процесу, відповідь на виклики війні, відновлення пошкоджених і зруйнованих закладів освіти та аналіз і продовження реформ загальної середньої, професійної та вищої освіти», – зазначив Лісовий.

Також він наголосив, що МОН докладає зусиль для збереження педагогічних колективів шкіл, що перемістилися із тимчасово окупованих територій України, надолуження освітніх втрат, підтримки психологічної стійкості вчителів та учнів, а також відбудови освітньої інфраструктури, зруйнованої внаслідок повномасштабного вторгнення.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *