Брянську область вночі, ймовірно, атакувати дрони: росіяни пишуть про “роботу ППО”

У Росії заявляють про атаку дронів на Брянську область / Колаж 24 Каналу

Губернатор Брянської області Росії повідомив про атаку “українських дронів”. Безпілотники зафіксували над Клинцівським районом.

Ранок вівторка, 27 лютого, розпочався з новин про атаку “українських БпЛА” на територію Росії. За словами Алєксандра Богомаза, два дрони були знищені “російською ППО”, обійшлось без жертв та руйнувань.

Росію атакували БпЛА

Губернатор Богомаз стверджує, що атака була спрямована на об’єкти Клинцівського району, але завдяки діям так званої “російської ППО” міноборони дрони були знищені.

Намагалися атакувати об’єкти в Клинцівському районі за допомогою БпЛА. Два безпілотних літальних апарати були знищені силами ППО. Постраждалих і руйнувань немає,
– заявив представник країни-агресора.

За повідомленням російського міноборони, також було збито ще один дрон над Бєлгородською областю. На місцях подій виїхали оперативні та екстрені служби Росії.

Більше на цю тему

  • Від початку широкомасштабної війни в Росії “щось стається”. Особливо нелегко живеться життям прикордонних областей – зокрема, Бєлгородської та Брянської. Ці регіони перебувають під постійним прицілом дронів.
  • Однак, очевидно, щойно російські війська заберуться з України, то усі проблеми з неконтрольованими безпілотниками в громадян країни-терориста вирішаться. Але Кремль поки відмовляється це визнавати.
  • Водночас цими тижнями представники руху “Свобода Росії” обіцяли відповідати за кожну атаку на Харків ударами по військових об’єктах в Бєлгородській області. Вони констатували, що скоро настане кінець режиму Путіна.
  • “Усьому свій кінець і незабаром настане черга терористичного кремлівського режиму. Трофейна техніка дозволить нам ще неодноразово дивувати. Настав час розплати”, – говорили проукраїнські бойовики, які є росіянами.
  • У ніч проти 24 лютого 2024 року стало відомо про масштабну пожежу на заводі в Липецьку. Згодом повідомили, що вогонь спалахнув внаслідок успішної роботи українських спецслужб. Підприємство було частиною російського ВПК.
  • “Це було російське виробництво, яке напряму залучено до військово-промислового комплексу, і спрямовує сталь на виробництво гармат, броні, і ракетних озброєнь, якими вбивають українців”, – коментував речник ГУР.
  • А от міністр з питань стратегічних галузей Олександр Камишін заявляв, що в Україн з’явилась далекобійна зброя, яка вразила ціль на відстані у 700 кілометрів. Він наголосив, що вона уже себе добре зарекомендувала.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *