Буде хаос: Зеленський закликав Європу готуватися до війни з Росією

Зеленський закликав Європу готуватися до війни з Росією / Офіс Президента

Володимир Зеленський наголосив, що війна може прийти в Європу. Він зауважив, що якщо це трапиться, там ніхто не буде до цього готовий.

Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському телеканалу RAI висловив думку, що якщо війна прийде до Європи, то там ніхто не буде до цього готовий.

Жодна країна не буде готова до глобальної війни так, як Україна

Президент України зазначив, що якщо у Європу прийде війна, почнеться справжній хаос.

По-перше, ніхто не буде готовий так, як Україна, тому що ми давно у війні. Армії Європи не будуть готові. Буде шок. Буде десятки мільйонів людей в хаосі, в еміграції. І куди вони будуть бігти? Наші люди поїхали, пішли до європейських країн, вони там отримали прихисток… А куди всі в Європі будуть діватися, якщо туди прийде російська армія? Як вони будуть захищатись? Де впевненість, що спрацює НАТО?
– сказав Зеленський.

Він зауважив, що в такому випадку почнеться глобальна війна. Будуть великі імміграційні процеси й великі втрати.

Єдиний шлях уникнути війни в Європі – допомагати Україні

Тому, за його словами, людям у Європі час подумати, для чого їх країнам ризикувати й думати, що Путін не такий. Натомість їм варто просто підтримувати Україну, щоб Україна їх зупинила на своїй території.

Просто заздалегідь треба зробити кілька кроків, щоб не ризикувати своїми країнами і людьми: підтримувати Україну, щоб Україна зупинила їх (росіян – 24 Канал) тут і політично разом з вами відтиснула їх додому. Ось що треба робити. Я просто чесно вам скажу, завжди, коли політики говорять “Ну не факт, що він приїде”. А для чого цей ризик?
– наголосив він.

Нагадаємо, що 17 січня під час брифінгу у Давосі президент України зазначив, що у випадку, якщо світ перестане допомагати Україні й вона програє, в Європі настане велика криза. Він переконаний, що якщо Росія переможе, війне прийде в країни НАТО.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *