Бєлгород передав естафету Брянську: місцевим не спиться через вибухи

У Брянську 29 грудня лунають вибухи / Колаж 24 Каналу

Пізно ввечері 29 грудня безсоння турбувало мешканців не лише Бєлгорода. Вибухи чули також у Брянську.

Про це розповідають у місцевих телеграм-каналах. Росіяни скаржуться на те, що в регіоні гучно.

У Брянську гучно бахкає

Росіяни у найкращих традиціях продовжують оперативно фільмувати все, що відбувається. Вони діляться як роликами з камер спостереження, так і знятими зі смартфонів. На них можна почути дуже і дуже гучні вибухи.

Гучні вибухи зняли камери відеоспостереження: дивіться відео

Пізніше губернатор Брянської області Богомаз вирішив бодай трохи заспокоїти населення. Запевняв, що над регіоном буцімто працює ППО.

Знищені два безпілотні літальні апарати літакового типу,
– зазначив він.

До слова, росіяни, які вибігли надвір, щоб глянути, що ж це відбувається, зняли на відео дрон. Спочатку вони бідкалися, що щось гуде у них над головами. А потім таки зафільмували БпЛА. Останній спокійно та впевнено полетів собі далі у справах.

Росіяни зафільмували у небі БпЛА: дивіться відео

З’явилася інформація, що у Брянську міг бути прильот. Як пишуть місцеві ЗМІ, влучання, попередньо, у радіозавод “Кремній”. Правда, очікувати від місцевої влади підтвердження цього вкрай наївно.

У Брянську так працює ППО, що аж приліт: дивіться відео

Тим часом Богомаз ніяк не заспокоїться. Розповідає, що над Брянським районом буцімто збили ще 3 безпілотники літакового типу. Каже, що попередньо минулося без постраждалих і руйнувань.

Коротко про “хлопкі” в Бєлгороді

  • Отже, писати про них місцеві почали 29 грудня о 22:02. Кажуть, над областю “громко”. Причому самі ж росіяни активно викладали у мережу і фото, і відео. Останні дозволяли почути весь неспокій окупантів.
  • Потім місцева влада почала запевняти, що в регіоні буцімто працює ППО. Водночас місцеві мешканці фотографували уламки невідомих предметів, які валялися посеред вулиць.
  • Цікаво, що 22:32 місцеві почали скаржитися на відключення водопостачання на деяких вулицях. Тим часом інші росіяни ходили до своїх автівок, щоб накрити їх ковдрами. Чи то щоб не змерзли, чи щоб не впали “камені”. Складно збагнути.
  • Тим часом російське міноборони вже хизується буцімто успішною роботою. Росіян запевнили, що над Бєлгородською областю буцімто вдалося збити 13 реактивних снарядів залпового вогню.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *