Ракетний удар по Запоріжжю: кількість жертв знову зросла

У Запоріжжі після ракетної атаки триває розбір завалів житлових будинків / Колаж 24 Каналу

Зранку 29 грудня росіяни вдарили по Україні понад сотнею крилатих ракет. Вони атакували чи не кожен обласний центр.

Так, під ворожим ударом опинилося і Запоріжжя. Тут продовжується рятувально-пошукова операція на місці обстрілу.

Скільки людей загинули

У Запорізькій обласній військовій адміністрації станом на 17:32 повідомили, що кількість жертв ранкового ракетного удару по Запоріжжю зросла до 8 осіб.

Крім того, повідомлялося, що пошкоджень зазнало одне з місцевих підприємств, зруйновано приватний будинок та вибито вікна у 19 багатоповерхівках, двох закладах освіти та у медичному закладі. Також пошкоджено приблизно 20 гаражів, автозаправна станція і будівля готелю.

У Нацполіції уточнили, що загалом по місту у період з 07:30 до 08:25 окупаційні війська завдали 10 ракетних ударів. Одна з ракет влучила у приватний сектор, зруйнувавши вщент два житлових будинки.

Також очільник ЗОВА Юрій Малашко заявив, що місто атакували 10 ракет. Попередньо, це були “Кинджали”. Одну ворожу ціль вдалося збити.

Наслідки ракетної атаки Запоріжжя / Фото Нацполіція

Масована атака по Україні: що відомо

  • Росія здійснила масовану атаку України. Ворог запустив 158 повітряних цілей – дронів-камікадзе та ракет.
  • Силами ППО вдалося збити 27 “Шахедів” і 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.
  • Окупанти вдарили чи не по всіх обласних центрах. Так, в Одесі під ударом опинилися житлові квартали. Там є влучання у триповерховий будинок. З-під завалів дістали тіла трьох людей. Ще 15 зазнали поранень, серед них двоє – у важкому стані.
  • У Львові ворог теж вдарив по житловому будинку. Станом на 15:45 Максим Козицький зазначив, що загалом поранень зазнали 30 осіб, серед них двоє дітей. До лікарні госпіталізували 16 людей.
  • У Києві станом на 18:00 з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі врятували 8 постраждалих. Та дістали 9 тіл загиблих. Пошук людей під завалами триває.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *