Це могли бути КАБи: окупанти вдарили по будинку в Харкові – є загиблі та поранені

Вибухи у Харкові / Колаж 24 Каналу

Удень 27 березня у Харкові пролунало декілька вибухів під час повітряної тривоги. Повітряні сили повідомляли про загрозу застосування авіаційних засобі ураження.

Голова ОВА Харкова Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов також заявили про атаку Росії на місто. Наразі уточнюється інформація наслідки удару.

Що відомо про вибухи

Керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков розповів, що по місту вдарили з території Бєлгородської області. В центральній частині Харкова зафіксовано декілька влучань. Мовиться про Шевченківський район.

Синєгубов повідомив, що у місті щонайменше 14 багатоповерхівок пошкоджені внаслідок ударів російських військових. За його даними, дві п’ятиповерхівки частково зруйновані.

Наразі відомо про одного загиблого чоловіка та 16 поранених, серед них 4 дітей. Наймолодшій постраждалій дитині 3 місяці.

Також він розповів, що пошкоджено житлові будинки та інститут невідкладної хірургії.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов зазначив, що для атаки ворог застосував дешевий аналог крилатої ракети. Це УМПБ Д-30 СН, що виготовлений на базі ФАБ-250.

Удари по Харкову: останні новини

  • Синєгубов повідомляв, що у ніч на 22 березня окупанти здійснили понад 15 ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури міста. Як наслідок, Харків залишився практично без електропостачання.
  • 23 березня агресор продовжив атакувати Харків. Російські війська вдарили по місту безпілотниками, що призвело до пожежі в будівлі комунального підприємства. У результаті інциденту постраждав 19-річний хлопець. Крім того, під час повторного обстрілу постраждали поліціянт та рятувальник.
  • Вранці 26 березня у місті знову лунали вибухи. Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області повідомив, що окупанти поцілили у гуртожиток спортивного комплексу. Внаслідок цього постраждала 1 людина.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *