Це росіянин, однозначно, – у ДПСУ показали взяття у полон перших окупантів 24 лютого 2022 року

Прикордонники показали, як брали у полон перших окупантів 24 лютого 2022 року / Скриншоти з відео, колаж 24 Каналу

Держприкордонслужба виклала у соцмережах відео з нагоди других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вже зранку 24 лютого 2022 року наші захисники взяли у полон перших загарбників.

Держприкордонслужба показала історичне відео. Ці кадри зафільмували вранці 24 лютого 2022 року у місті Щастя, що на Луганщині.

Як брали у полон окупантів

У перший день повномасштабного російського вторгнення, рівно 2 роки тому, у місті Щастя вже тривали вуличні бої. Прикордонники Луганського загону під керівництвом Героя України Дмитра Кушніра тоді вранці взяли у полон 4 окупантів.

Тоді прикордонники підбили ворожу БМП з РПГ-17. Механік-водій вижив та спробував долучитися до екіпажу іншої БМП. Але разом із 3 окупантами з вцілілої машини потрапив у полон. Усі – місцеві колаборанти, які вступили до лав окупаційного війська,
– мовиться у повідомленні.

На кадрах оператор демонструє ворожу БМП та показує обличчя 4 військовополонених. Прикордонник запитує, звідки вони, однак ніхто з них не може дати зрозумілої відповіді.

На якому кварталі мешкаєш? Квартал який? Ви квартал навіть не знаєте! Ось це росіянин, однозначно,
– каже оператор.

Також прикордонники запитали військовополонених про кількість російського десанту. Згодом у місті пролунали вибухи.

Окупантів взяли у полон у місті Щастя: відео ДПСУ

Що сказав президент про роковини війни

  • Володимир Зеленський 24 лютого 2022 року зустрівся з європейськими лідерами у Гостомелі. Саме там рівно 2 роки тому наші воїни почали давати відсіч десанту окупаційної армії Росії.
  • У Гостомелі президент записав звернення до українців. Глава держави зауважив, що Україна стала на 730 днів ближчою до перемоги.
  • За його словами, це 730 днів стійкості, витримки, болю та надії на найвищу справедливість. Вона полягає у єдиному фіналі цієї війни – перемогою України над Росією.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *