Чекаємо на цікаву інформацію, – Коваленко про удар ЗСУ по росіянах на Луганщині

ЗСУ вдарили по скупченню окупантів на Луганщині / Колаж 24 Каналу

В інтернеті поширюється відео, як Сили оборони України завдали удару трьома ракетами ATACMS із касетною боєчастиною по скупченню окупантів на тимчасово окупованій території Луганської області. Ймовірно, мовиться про населений пункт Рогове, який розташований за 78 кілометрів від лінії боєзіткнення.

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко сказав 24 Каналу, що в жовтні ЗСУ завдали удару по Луганському аеродрому та в районі Бердянська саме ракетою ATACMS відстанню 160 кілометрів із касетною бойовою частиною. Це лише підкреслює, що таких ракет в американських партнерів багато, і вони продовжують їх відправляти.

Нічого дивного немає

Військово-політичний оглядач зауважив, що немає нічого дивного в тому, що Україна отримує такі ракети, адже свого часу американці порушували питання щодо утилізації або модернізації Block 1, які здатні вражати ціль на відстані 160 кілометрів.

Ці ракети дозволяють нам повністю охоплювати будь-яку ділянку материкової частини тимчасово окупованих територій України. Якщо ми говоримо про окупований Крим, то лише його північну частину, оскільки для охоплення південних локацій потрібні ракети дальністю 300 кілометрів,
– наголосив Коваленко.

Він підкреслив, що немає нічого дивного в тому, що ЗСУ завдали удару по скупченню окупантів.

Ба більше, Олександр Коваленко вважає, що саме там було місце дислокації Штабу бригади управління 20 загальновійськової армії. І там могла розміщуватися російська дев’ята бригада управління, тож вже найближчим часом можна очікувати на цікаву інформацію щодо нейтралізації деяких персонажів з офіцерського складу.

Втрати ворога: останні новини

  • 30 квітня ССО уразили з безпілотника два російських ЗРК “Бук”, які перебували на пускових позиціях на Сумщині.
  • 1 травня в мережах з’явилося відео про займання вантажівки загарбників в районі населеного пункту Довжанськ у Луганській області. З кадрів можна припустити, що горить не звичайна автівка, а вантажівка, якою росіяни перевозили боєприпаси.
  • Станом на 1 травня 2024 року Росія втратила ще 1120 бійців та понад 80 одиниць техніки. Загалом же втрати Росії становлять майже 470 тисяч російських загарбників та тисячі одиниць техніки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *