Червоною була половина України: у Києві та низці областей оголошували тривогу

У Києві та низці областей оголошували тривогу / Колаж 24 Каналу

У низці областей України оголошували повітряну тривогу. Повітряні сили попереджали про загрозу застосування балістики.

Попередження про російське озброєння оголошували, зокрема, й у столиці України. На Півдні також попереджали про можливі прольоти ворожих дронів-камікадзе.

Тривога в Україні

Близько 18:08 повітряна тривога поширилася значною частиною областей України. Повітряні сили попередили про загрозу застосування балістики.

Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги,
– написали у ЗСУ.

Також там зазначили, що у Херсонській та Миколаївській областях спостерігалася загроза застосування ударних БпЛА.

Близько 19:14 Україною почали ширитися відбої.

Де оголошували повітряну тривогу: дивіться на карті

Російський терор України

  • Російські загарбники вранці 2 січня здійснили масований ракетний обстріл по території України, а також запустили десятки дронів-камікадзе типу “Шахед”. Зокрема, ворог обстріляв Київ “Кинджалами”, а також ракетами “Калібр”, Х-155, Х-555 та Х-55. Росія для атаки 2 січня використала 10 МіГ-31К, з 12, які, за наявною інформацією, й перебувають у неї на озброєнні.
  • Повітряним силам вдалося знищити 72 повітряні цілі – зокрема, й 10 хвалених росіянами “Кинджалів”. Всього ворог використав 99 цілей повітряного нападу. Усі 35 ударних БпЛА “Шахед” було знищено.
  • Однак попри неймовірну роботу ППО, все ж не обійшлося без влучань. У Києві пошкоджено інфраструктурні об’єкти у декількох районах – наприклад, у Солом’янському районі постраждав багатоповерховий будинок. Там кількість постраждалих становить уже 49 осіб. Є двоє загиблих.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *