Ці дії можуть призвести до розвалу Росії: військовий огляд від Світана

У ніч проти 20 квітня у 8 областях Росії було уражено низку важливих інфраструктурних об’єктів. Удари по вуглеводневій галузі можуть призвести до розвалу Росії.

Таку думку у щоденному зведенні на 24 Каналі висловив полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор і військовий експерт Роман Світан, зазначивши, що саме ця галузь тримає російську економіку. Також він пояснив, який вплив матимуть на Росію влучання по електростанціях.

Що може розвалити Росію

Світан переконаний, що нічна атака по об’єктах інфраструктури країни-агресорки – це продовження дій, які розпочали Головне управління розвідки та Служба безпеки України. Продовження таких операцій може призвести до припинення отримання Росією зовнішнього фінансування.

Крім того, механізмів для цього є багато, починаючи з безпілотників і навіть диверсійно-розвідувальних груп, які також можуть працювати на цьому напрямку.

“Саме ці дії призведуть до розвалу Росії, як свого часу призвели до розвалу Радянського Союзу на республіки – такі ж дії, лише зовнішні: зниження ціни на нафту, зменшення внутрішнього фінансування та неспроможність Москви фінансувати колонії. Та сама картина буде в Росії й зараз, тобто знищення вуглеводневої галузі призведе до неможливості Москви фінансувати ті колонії, що вона захопила за останні 100 років”, – припустив полковник запасу ЗСУ.

Який вплив мають удари по ворожих електростанціях

Цієї ночі також були влучання по електростанціях у Калузькій та Брянській областях Росії. Такі влучання є важливими з погляду того, що усі військові об’єкти ворога живляться від цивільної інфраструктури. Це робить будь-який такий об’єкт законною воєнною ціллю.

Подальше продовження таких операцій дасть можливість зменшити військове виробництво техніки, боєприпасів на фронт і, відповідно, зменшить кількість наших вбитих воїнів,
– зазначив Світан.

Тобто це асиметричний удар, який допоможе нам зберегти життя наших захисників.

Що відомо про удари по інфраструктурі Росії

  • Напередодні Кирило Буданов заявив, що має план з подолання Росії. Він передбачає зменшення російського потенціалу й охоплює різні аспекти. Зокрема, військові об’єкти та промисловість, командні пункти ворога.
  • Секретар РНБО Олександр Литвиненко наголосив, що удари по російських НПЗ та аеродромах є ключовою частиною стратегії України. Вони обмежують Владіміру Путіну простір для маневру.
  • Ніч на 20 квітня у Росії видалася вкрай неспокійною. У російському міноборони заявили, що збивали безпілотники у 8 областях: Бєлгородській, Брянській, Курській, Тульській, Смоленській, Рязанській, Калузькій та Московській.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *