Дати відсіч зимовій втомі: як спростити домашню роботу, щоб залишився час на відпочинок

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

Як спростити домашню роботу, щоб залишився час на відпочинок / Фото Shutterstock

Динаміка сучасного життя з кожним роком стає все жвавішою. Можливості довго стояти біля плити чи займатися іншими хатніми справами залишається все менше і менше. Як не обмежувати себе у комфорті й зекономити час та зусилля – у матеріалі.

Домашні клопоти можуть стати гарним розвантаженням після важкого робочого дня, зауважує 24 Канал. Проте часто вони займають чимало вільного часу, що зараз просто на ціну золота.

Відповідно, перед нами часто постає дилема: встигнути все та просто звалитися на ліжко у кінці робочого дня, чи все ж відкласти частину справ і трішки зосередитися на поповненні ресурсу. На щастя, є опції, які дозволяють спростити життя та не відмовлятися від жодного із поставлених завдань.

Електронні девайси – найкращі друзі сучасних господинь

Сьогодні на ринку є безліч сучасної техніки, яка готова взяти на себе великий обсяг роботи та виконати її не менш якісно, аніж ми. Посудомийки, мультиварки, кавоварки, роботи-пилососи та багато іншого – це прекрасна нагода делегувати рутинну роботу та розвантажити свій час.

Звісно, може здатися, що побутова техніка потребує значних інвестицій. Однак є кілька аргументів на противагу:

  • зекономлені сили і енергію можна використати більш ефективно, що в підсумку точно окупить вкладені інвестиції;

  • час – один з найбільш цінних ресурсів, що є у нашому розпорядженні. Покрити витрати ще точно випаде нагода, а от повернути згаяні кілька годин не вдасться.

Відтак, варто не боятися перекладати поточні завдання на електронні девайси. Вони займатимуться справами, а зекономлений час та ресурс можна присвятити собі чи близьким.

Швидка і смачна їжа

У сучасному ритмі життя не всім вдається знайти час на приготування їжі. Адже підготовчі процеси для деяких страв можуть займати години, а кількість сил, витрачених на відтворення рецепта, не виправдана. Ще й є великий ризик, що страва не вдасться або ж буде не так смакувати, як зазвичай.

Тож виробники пропонують українцям рішення – готові до приготування продукти. Зокрема, лідером у категорії свіжомаринованої курочки сміливо можна назвати бренд “Апетитна”, адже тут асортимент дуже великий – від замаринованої птиці на будь-який смак до вже сформованих котлет і фрикадельок. Така опція суттєво зекономить час на кухні, бо все, що залишиться зробити – це відкрити упаковку та почати готувати страву, використовуючи рекомендації на етикетці.

Та якщо вибір страв дається складно, є ідеальне рішення на всі випадки життя. Рекомендуємо звернути увагу на ковбаски “Барбекю” від бренду “Апетитна” – це особливо смачний продукт зі свіжого філе та м’яса стегна. Завдяки тому, що в складі є сало, ковбаски зберігають неабияку соковитість після приготування. Їстівна оболонка, яку не треба знімати, – ще один приємний бонус, який суттєво спрощує процес.

Ковбаски – найкращий вибір, коли гості вже на порозі / Фото “Апетитна”

  • Скільки часу потрібно на приготування ковбасок

Тим, хто цінує свій час, ця опція точно припаде до душі. Адже ковбаски не потребують жодної попередньої підготовки. Тож треба просто витягнути їх з упаковки та смажити на розігрітій пательні впродовж 20 хвилин: ап – і готово!

До слова, поки ковбаски готуються на пательні, до них можна зробити улюблений гарнір або салат. Цей продукт ідеально підійде для ситуацій, коли часу на ретельну підготовку меню немає.

Тому, якщо у гості неочікувано завітали друзі чи родина, або виникла інша потреба швидкої подачі страви на стіл – ковбаски – це саме те, що треба.

  • Швидко не означає менш смачно

Ковбаски “Барбекю” готові завойовувати прихильність навіть гурманів. Соковите ніжне м’ясо у зручній до приготування та споживання формі просто не може залишити байдужим.

Ковбаски “Барбекю” – зручні та легкі у приготуванні / Фото “Апетитна”

  • Довго прибирати не доведеться

Приготування ковбасок “Барбекю” – максимально зручне та просте. Завдяки цьому не доведеться мити гору посуду ще до того, як сіли за стіл.

Слідкуйте за смачними новинками, рецептами, а також конкурсами від бренду, підписавшись на сторінки “Апетитної” в інстаграмі та фейсбуці. Доставка продуктів не означає “погана господиня”

Замовити доставку продуктів додому – це гарне рішення на випадок, коли сил та натхнення не залишилося на шопінг. Окрім того, широкий асортимент дозволяє насолодитися саме тим, чого хочеться найбільше, а не орієнтуватися на перелік продуктів на кухні.

Доставка продуктів може суттєво заощадити час / Фото Shutterstock

Інколи можна почути, що, мовляв, у гарної господині завжди має щось бути у холодильнику. Однак кожна людина повинна насамперед вміти попіклуватися про себе та свій ресурс.

Якщо для цього потрібно скористатися послугами доставки продуктів – варто це зробити. Адже у сучасному світі потрібно мати вдосталь енергії та натхнення, щоб рухатися вперед і досягати нових вершин.

Організувати простір один раз – і забути про мороку з прибиранням

Цей пункт простий та очевидний, але саме його найчастіше ігнорують. А дарма – прибирання та організація речей займають левову частину домашніх турбот. З іншого боку, цей процес не такий простий, яким може видатися на перший погляд, інакше на тему прибирання та організації простору не було б написано десятки книжок.

Часто, коли заходить мова про облаштування домівки, люди можуть почути поради про те, щоб позбутися зайвого та дотримуватися мінімалізму. Ці ідеї цілком слушні та доречні, але далеко не обов’язкові до виконання.

Натомість слід зосередитися на тому, щоб у кожної речі було своє визначене місце, а доступ до неї не потребував зусиль чи пошуків. Звісно, на початку потрібно буде добре все продумати, але воно того точно вартує. Відтак час прибирання може скоротитися врази, а процес більше не буде таким обтяжливим.

Прибирання може стати легким процесом / Фото Shutterstock

Отже, економія часу та зусиль – це те, без чого в динаміці сучасного світу буде вкрай скрутно. Тому слід насамперед подбати про себе, а потім – про все інше.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *