“Де ваш “Прорив”, росіяни”: у Зеленського показали вражаючу роботу Bradley

Бійці 47 ОМБр з допомогою Bradley фактично знищили Т-90М “Прорив” / Колаж 24 Каналу

Наші військові продовжують ефективно та ефектно завдавати ворогові втрат. Так, мережею розлетілося відео, на якому БМП Braldey знищує новісінький Т-90М “Прорив”, перетворюючи його на “провал”.

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак виклав у своєму телеграмі відео з роботою Bradley та висміяв російських загарбників. Він спитав у них, де ж їхній “Прорив”?

Робота Bradley вражає

Як Bradley перетворює на брухт Т-90М “Прорив”: дивіться відео

І де ваш Т-90М “Прорив”, росіяни? Сергій та Олександр з 47-ї ОМБр точно знають, де. І їх Bradley теж знає,
– іронічно написав Андрій Єрмак.

У 47 ОМБр раніше написали, що всі бачили відео, як БМП Bradley “розвалює” російський танк Т-90М “Прорив”. Водночас ніхто не бачив, “який вигляд мають ці воїни зі сталевими нервами та жагою до Перемоги”.

Нас познайомили з екіпажем БМП, якому вдалося розкласти російський танк. На фото ліворуч Сергій, а праворуч – Олександр. Вони у цивільному житті працювали на різних напрямках. Один вчителював, а інший займався мототехнікою. Зараз же вони – потужна команда, “сила якої полягає в синергії”.

Екіпаж знаменитого Bradley / Фото 47 ОМБр

Що стосується результативної роботи Braldey, то її наші військові виконали у районі Степового, що на Авдіївському напрямку. Як написали раніше у 47 ОМБр, “перемогла американська техніка”. Екіпажу вдалося вивести з ладу російський танк, у якого почала безупинно крутитися башта.

А наша славетна рота ударних БпЛА добила машину за допомогою FPV-дрона. Слава воїнам 47 окремої механізованої бригади!
– написали в ОМБр.

Втрати ворога ростуть

  • Звернімо увагу на статистику, якою поділилися зранку 19 січня у Генштабі ЗСУ. У звіті йдеться про те, що за добу 18 січня на той світ відправили 920 бійців так званої “другої армії світу”. А от від початку повномасштабного вторгнення “пакетизували” 374 520 окупантів.
  • Також на брухт перетворили 6167 танків, 11 445 бойових броньованих машин, 8854 артилерійських систем, 966 РСЗВ, 654 засобів ППО.
  • А ще ворог не дорахується 331 літака, 324 гелікоптерів, 6929 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 1818 крилатих ракет, 23 суден, 1 підводного човна, 11 831 автомобіля й автоцистерни та 1384 одиниць спецтехніки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *