До Бєлгорода завітала “бавовна”: після вибухів з’явився великий стовп диму

У Бєлгороді пролунали вибухи / Колаж 24 Каналу

У Бєлгороді знову було гучно. Місцеві жителі спочатку почули звуки вибухів, а потім побачили дим.

У неділю вдень, 7 квітня, у Бєлгороді пролунали вибухи. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Що відомо про вибухи

Близько 14:14 російські канали писали, що над Бєлгородщиною був гуркіт. Згодом стало відомо, що поблизу села Репне в Бєлгородському районі з’явився стовп диму. Судячи з цього, міг статися приліт. Деякі телеграм-канали заявляли, що в цьому населеному пункті “щось вибухнуло”. Там на місці диму працювали оперативні служби.

Дим під Бєлгородом після вибухів: дивіться відео

Міноборони країни-агресорки традиційно відзвітувало про “роботу ПВО”. У відомстві Сєргєя Шойгу заявили, що о 14:30 над Бєлгородщиною нібито “виявили та знищили БпЛА літакового типу”.

Очевидці дивуються диму після вибухів: дивіться відео

Після заяви ворожого оборонного відомства о 15:06 знову пролунали вибухи в районі Бєлгорода. Російські телеграм-канали після цього почали терміново пояснювати гучні звуки нібито роботою того самого “ПВО”. Згодом близько 15:18 жителів Бєлгорода та околиць попередили про ракетну небезпеку.

На Бєлгородщині постійно щось вибухає

  • Нещодавно вночі в Бєлгородській області пролунали вибухи та сталися пожежі, а деякі будівлі могли зазнати пошкоджень. Місцевий губернатор Вячєслав Гладков бідкався на атаку дронами.
  • У самому Бєлгороді не так давно знову було тривожно. Там лунали вибухи в той момент, коли Росія обстрілювала ракетами Україну.
  • За класикою окупанти почали істерити через “бавовну”. Місцева влада традиційно заявила про нібито успішну роботу ПВО, повну відсутність постраждалих та збиття аж 10 повітряних цілей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *