Дружина кричала, що у неї розбите обличчя, – очевидець розповів про удар по Миколаєву

У середу 15 травня Росія завдала ракетного удару по Миколаєву. Окупанти поцілили у промислову зону у приватному секторі. Там виникла пожежа, на щастя, її вдалось ліквідувати.

Кореспондент із Миколаєва Олександр Матюшенко розповів 24 Каналу, що внаслідок російської атаки смертельних випадків не було, проте є інформація про 6 постраждалих. Зараз вони у середньому стані важкості, усі отримують необхідну медичну допомогу.

Хто постраждав

На місці події був присутній власник автосервісу. Майно цього чоловіка постраждало внаслідок російської атаки. На Жаль, і його дружина отримала травми, проте зараз її стан стабільний.

Я почув вибух. Зрозумів, що він стався на СТО. Там була моя дружина, тому я побіг до неї. Вона кричала, що у неї розбите обличчя, але це був опік від вогню,
– сказав він.

Речником Сил оборони Півдня повідомив, що воєнні злочини Росії у Миколаєві вже зафіксовано. На місце події одразу прибули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, щоб усунути наслідки атаки.

Кореспондент зазначив, що в обласній прокуратурі заявили, що удар по Миколаєву був здійснений з тимчасово окупованого Криму. Тип озброєння поки невідомий.

Обстріли Миколаєва: що відомо

  • Уранці 15 травня Миколаїв опинився під обстрілами російських військ. Раніше повідомляли про можливу загрозу ракетного удару зі сторони Криму. Голова Миколаївської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Кім заявив, що у місті зафіксовано два ракетних удари.
  • Ворог вкотре вдарив по Миколаєву 11 квітня, призвівши до жертв та поранених. За інформацією з Офісу генерального прокурора, ракетний удар стався близько 12:00, внаслідок чого загинуло п’ятеро людей, а троє були поранені та госпіталізовані.
  • Миколаїв 17 березня потрапив під удари Росії, що призвело до жертв та постраждалих. Вибухи сталися під час тривалої тривоги. Повітряні сили попереджали про можливе використання балістичного озброєння.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *