“Готуємо ґрунт для гарного врожаю”: чим особливий нічний удар по Криму

Коротка версія новини

  • Україна вдарила по аеродрому та протиповітряній обороні росіян у Криму у ніч на 30 квітня.
  • Атаки спрямовані на послаблення протиповітряної оборони ворога, щоб бути ефективнішими у завданні ударів по важливих об’єктах у Криму.
  • Військовий експерт Сергій Грабський підкреслив, що удари будуть продовжуватися для підготовки до потужних атак та мінімізації втрат з нашого боку.

У тимчасово окупований Крим знову завітала “бавовна”. У ніч на 30 квітня Україна вдарила по аеродрому та протиповітряній обороні росіян. Такі атаки триватимуть і надалі.

Важливо максимально послабити ППО загарбників, щоб завдавати ударів по важливих ворожих об’єктах у Криму, зокрема. Це 24 Каналу зауважив військовий експерт Сергій Грабський.

Атаки продовжуватимуться

Сергій Грабський зазначив, що атака здійснювалася проти аеродрому та протиповітряної оборони ворога у Криму. Це дуже важливо, адже ППО ворога у Криму потрібно послабити, щоб Україна могла більш ефективно та точно завдавати ударів по тих об’єктах, які зараз виявлені і які можна знищити. Зараз Україна очікує на поставки, зокрема, авіації та додаткового озброєння до неї.

Готується ґрунт для того, щоб врожай був дуже добрий для нас, і наші атаки були успішні з мінімальними втратами з нашого боку. Тому такі атаки будуть продовжуватися і в майбутньому,
– підкреслив він.

Вибухи у Криму вночі 30 квітня: що відомо

  • В ніч на 30 квітня в тимчасово окупованому Криму оголосили про ракетну небезпеку. Тривога лунала по всьому півострову. Згодом моніторингові канали повідомили про перші вибухи. Неспокійною ніч була у Джанкої, Октябрському та Гвардійському, що неподалік Сімферополя. Окупанти цієї ночі тимчасово перекривали Кримський міст.
  • Під ранок російські телеграм-канали заявили про ракетну атаку на Євпаторію, Гвардійське, Джанкой, Сімферополь та Красноперекопський район. Також російські загарбники заявили, що “ЗСУ вдарили по Криму щонайменше 10 ракетами ATACMS, які надійшли до України в останньому пакеті допомоги від США”.
  • “Атеш” розповів, що серед окупантів багато поранених та ліквідованих. Їхні агенти серед військових збройних сил Росії повідомляють про 5 ударів по аеродрому Джанкой. Зазначається, що було здійснено комбінований удар БпЛА та ракет по військових об’єктах.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *