Грузія надає стипендії для навчання на 2022/23 навчальний рік

Уряд Грузії надає 5 стипендій на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр у грузинських закладах вищої освіти.

Для здобувачів освіти передбачений рік підготовчих курсів із вивчення грузинської мови у Тбіліському державному університеті, бо мовою навчання є грузинська.

Для участі в програмі необхідно надати роздруковану та засвідчену підписом аплікаційну форму встановленого зразка, автобіографію (з датою та підписом), мотиваційний лист, копію перекладеного і нотаріально засвідченого документа про здобутий попередній освітній (освітньо-науковий) ступінь і додатка до нього.

Також необхідно надати довідку про підтвердження свого статусу від закладу освіти з неофіційним перекладом її на англійську мову та копію перекладеної та завіреної академічної довідки (витяг із залікової книжки) для студентів, що навчаються, рекомендаційний лист та згоду грузинського закладу вищої освіти на прийом кандидата на навчання й копію першої сторінки українського закордонного паспорта.

Документи мають бути надані англійською мовою у двох примірниках (оригінали та копії), у друкованому вигляді, а оригінали та копії оформлені у два окремих конверти.

МОН прийматиме заявки (заповнена анкета та необхідні документи) в електронному та паперовому форматах. Неповний пакет документів не береться до розгляду.

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН [email protected], зазначивши в темі листа «Навчання у Грузії 2022».

Остаточне рішення про надання стипендії ухвалюватиме Міністерство освіти і науки Грузії.

Заявки на участь у стипендіальній програмі приймаються до 20 червня 2022 року.

освіта за кордоном

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *