Херсонський держуніверситет продовжує працювати в Україні

Херсонський державний університет продовжує працювати за українським законодавством.

На цьому наголосили в закладі, закликаючи студентів вступати до українського вишу і не плутати його з самопроголошеною структурою, створеною в будівлі захопленого окупантами університету в Херсоні.

Зокрема, в університеті повідомили, що заклад тимчасово перемістився до Івано-Франківська, але проводить набір студентів і видає українські дипломи.

Також у Херсонському державному університеті підкреслили, що його спеціалісти проводять консультації виключно дистанційно, у телефонному режимі або через месенджери Viber або Telegram і використовують для зв’язку лише номери українських операторів, українські поштові сервери та корпоративну пошту ХДУ.

У закладі попередили потенційних абітурієнтів, що самопроголошений ХДУ вказує контакти з мобільними номерами російських операторів +7, і закликали їх не надавати окупанту свої персональні дані, оскільки це є небезпечним.

Окрім того, в університеті наголосили, що ХДУ не просить надавати оригінали документів вступників чи студентів, адже подання документів на вступ в український заклад відбувається через особисті електронні кабінети.

Вступники, які є мешканцями Херсонщини та інших тимчасово окупованих територій, можуть вступити на бюджет за усною дистанційною співбесідою та мотиваційним листом, їм не треба складати НМТ.

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або сторінок Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

вузи України

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *