Хмарність, місцями невеличкий сніг: прогноз погоди в Україні на 15 січня

Прогноз погоди в Україні 15 січня / Колаж 24 Каналу

Прогноз погоди в Україні на понеділок, 15 січня, буде хмарним по всій території нашої держави. У деяких областях очікують опади у вигляді невеличкого снігу.

Водночас по всій території України температура трохи підвищиться порівняно з попереднім днем. Однак усе ж варто не забувати одягнути шарф, шапку й рукавички, коли виходите надвір.

Якою буде погода в Україні 15 січня

По всіх областях Україні 15 січня прогнозують незначне потепління, у деяких областях стовпчики термометра можуть піднятися до плюсового значення. Водночас цього дня очікують пориви вітру, а його швидкість може досягати 7 – 12 метрів на секунду.

На Заході України цього дня синоптики прогнозують хмарність, яка триматиметься впродовж цілого дня. Крім того, у регіоні також очікують опади у вигляді снігу. Найтепліше цього дня буде на Закарпатті, де температура підніметься до +2 градусів.

Схожою буде погода на Півночі України. Там також хмарність триматиметься впродовж доби, а також випаде невеличкий сніг. Водночас температура по всіх областях регіону буде подібною, а стовпчики термометра показуватимуть значення від 0 до -2 градусів.

У центральних і східних областях також прогнозують хмарність, але без істотних опадів. Водночас припорошити може у Харківській, Донецькій та Луганській областях. Температура коливатиметься від -3 до +2 градусів в залежності від регіону.

Теплішою буде погода у південних областях. Там також очікують хмарність, а опадів синоптики в регіоні взагалі не прогнозують. Традиційно найтеплішою буде погода для жителів Криму, де температура підніметься до комфортних +8 градусів.

Температура в обласних центрах України

Київ – 0…-2

Ужгород – 0…+2

Львів – -1…+1

Івано-Франківськ – -1…+1

Тернопіль – -1..+1

Чернівці – -1…-+1

Хмельницький – -1…+1

Луцьк – -1…+1

Рівне – -1…+1

Житомир – 0…-2

Вінниця – 0…+2

Одеса – +3…+5

Миколаїв – +3…+5

Херсон – +3…+5

Сімферополь – +6…+8

Кропивницький – 0…+2

Черкаси – 0…+2

Чернігів – 0…-2

Суми – 0…-2

Полтава – 0…+2

Дніпро – 0…+2

Запоріжжя – +3…+5

Донецьк – 0…-2

Луганськ – -3…-1

Харків – 0…-2

Прогноз погоди в Україні 15 січня / Карта Укргідрометцентру

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *