Хто відповідатиме за провалену мобілізацію в Україні: Данілов дав відповідь

Данілов пояснив, хто відповідатиме за провалену мобілізацію / Колаж 24 Каналу (Фото Getty Images, ОП)

В Україні продовжується загальна мобілізація. У секретаря РНБО поцікавилися, хто ж буде відповідати за провалену мобілізацію.

Свою думку щодо того, на кого може покладатися такого роду відповідальність секретар Ради національної безпеки і оборони, висловив у подкасті Наталії Мосейчук, інформує 24 Канал.

Відповідальність за провалену мобілізацію

Олексій Данілов зазначив, що кожного місяця є сталий призов до Збройних сил України, і зупиняти цей процес не можна.

Він наголосив, що ми не можемо зупинити цей процес, тому що хлопці і дівчата отримують поранення. За його словами, обовʼязково треба надавати відпочинок.

Данілов зазначив, що “ми маємо розуміння, що це має бути те підкріплення, яке має бути підготовленим, яке має розуміння, де і в який спосіб має служити”.

Коли ми кажемо, що хтось провалив мобілізацію… Сьогодні є цифра – коли був початок війни, дуже багато людей пішло воювати навіть не заходячи до військкомату. Вони розуміли, де відбувається бій, вони підходили до бойової одиниці, ставали до строю – їх фактично всіх приймали, бо була така ситуація,
– пояснив він в інтервʼю Наталії Мосейчук.

Водночас Данілов погодився, що необхідно наводити лад у роботі всіх центрів комплектації. Там “є прояви якихось речей, які б не мали там бути”.

“Це ж люди, вони інколи бувають слабкі. Інколи хтось за когось може попросити. У нас є ще лікарська компонента доволі велика в цьому процесі. Питання непросте, але треба розуміти, що це відповідальність всіх нас за нашу країну. І знаходити тут крайнього, що одна людина винна в тому, що в нас така ситуація, не зовсім коректно. Це всі ми”, – резюмував він.

Ставлення Данілова до ідеї економічного бронювання працівників

  • За словами секретаря РНБО, кожен повинен відповідати за те, у чому він сам компетентний. Водночас він висловив своє особисте ставлення до ідеї економічного бронювання.
  • Олексій Данілов зауважив, “що стосується мого особистого ставлення, треба розуміти, що є фронт і є тил, який має забезпечувати цей фронт. Мова йде і про виробництва і про сплату податків, нам потрібно утримувати пенсіонерів та військо”.
  • Крім цього, Данілов нагадав, що податки сплачують люди, які працюють, ФОПи., тому важливо знайти баланс інтересів. За його словами, це завдання держави зробити так, щоб все було справедливо.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *