Як останні вибухи й прильоти по Криму вплинуть на боєздатність росіян: у ЗСУ дали відповідь

Гуменюк розповіла, які наслідки матимуть росіяни після вибухів у Криму / Колаж 24 Каналу

У тимчасово окупованому Криму 4 січня було дуже гучно. Зрештою стало відомо, що по анексованому півострову працювали наші військові й уразили командний пункт росіян.

Такі атаки показують, що росіяни вже не можуть захистити себе від вибухів і прильотів у Криму. Про це в ефірі національного марафону заявила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, інформує 24 Канал.

Окупанти матимуть наслідки після вибухів у Криму

Гуменюк зазначила, що вже було підтвердження офіційне від СтратКому ЗСУ про те, що уражено пункт управління під Севастополем. Крім того, вона наголосила, що Повітряні сили заявили про те, що протиповітряна оборона Криму знову має діркові позначення і їм доведеться знову проводити ремонт їхньої мережі.

Вони знову почнуть масово передислокацію, це очевидно, тому що дуже суттєві втрати вони мають в системі захисту,
– зауважила полковниця.

Вона також звернула увагу на те, що Крим – це хаб накопичення всього того, що росіяни намагаються перекидати потім на допомогу фронту на лівий берег материкової України й на Схід України. Тому якщо вони не зможуть захистити свою техніку чи військовий склад, то будуть його втрачати.

Наостанок Гуменюк підкреслила, що решта вибухів на Кримському півострові підтвердження того, що росіяни не можуть захищати свою армію і вже зазнають значних втрат.

У Криму знову було неспокійно

  • Місцеві жителі Криму 4 січня чули вибухи у Сімферополі, Євпаторії, а також у Балаклаві. До того ж близько 10 вибухів пролунали у тимчасово окупованому Севастополі.
  • Згодом стало відомо, що Збройні Сили нашої держави уразили командний пункт з’єднання окупаційних військ поблизу Севастополя. Місцеві телеграм-канали також повідомляли про влучання у військову частину в Юхаріній балці.
  • Водночас у міністерстві оборони Росії відзвітувалися, що буцімто “збили” над півостровом Крим близько 40 повітряних цілей. У російському міноборони також розповідали про роботу своєї сумнозвісної протиповітряної оборони.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *