Інформаційні спецоперації, – Гармаш пояснив зв’язок статті Путіна та Козака

Відповідна публікація є дуже суперечливою. Представник Луганщини у Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш прокоментував позицію Козака в ефірі на 24 каналі.

До теми Як завжди, бреше, – Яковенко про заяви Козака щодо паспортизації на Сході

Стаття Козака і Путіна – дезорієнтація Європи

Він звернув увагу на те, що інтерв’ю Козака опублікували у французькому виданні 13 липня 2021 року. А історична у всіх сенсах стаття Володимира Путіна з’явилась 12 липня.

Я вважаю, що це комплекс інформаційних спецоперацій, направлених на дезорієнтацію наших європейських партнерів, європейської аудиторії,
– наголосив Гармаш.

Він відзначив, що автори відповідного інтерв’ю нав’язують наративи про те, що, дослівно “сторони підписали за посередництва Росії, Німеччини і Франції мінські домовленості”. І таких наративів, як сказав Гармаш, дуже багато.

Про яку статтю мовиться

  • У французькому виданні Politique Internationale 13 липня з’явилось інтерв’ю з Дмитром Козаком.
  • Він неочікувано заявив, що нібито Росія не проти приєднання до нормандського формату щодо Донбасу інших учасників, зокрема США, Великої Британії чи Канади.
  • Також він відзначив, що масова роздача російських паспортів на територіях окупованого Донбасу нічого не означає. І запевнив що так звані “республіки” до складу Росії доєднувати не збираються.

Гармаш прокоментував статтю Дмитра Козака: дивіться відео

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *