Кількість жертв внаслідок удару по Харкову знову зросла: пошукові роботи завершені

Росія завдала ракетних ударів по Харкову 23 січня / Колаж 24 Каналу

Ворог вдосвіта 23 січня завдав масованого ракетного удару. Під російською атакою опинився Харків, де постраждали десятки людей.

На жаль, також є загиблі унаслідок ракетного удару. Що відомо про жертв та поранених після ракетних обстрілів – далі у матеріалі 24 Каналу.

Скільки загиблих у Харкові

Росіяни завдали кількох ракетних ударів по Харківщині. Під російським обстрілом опинилися багатоповерхівки, приватні й багатоквартирні будинки. За попередніми даними, окупанти атакували Харків ракетами типу Х-22.

Унаслідок атаки постраждало 62 людини. На жаль, 11 осіб – загинуло. Спочатку стало відомо про загибель двох жінок – 59 та 76 років, за кілька годин місцева влада повідомила про загибель чоловіка.

Кількість загиблих продовжувала зростати, й пообіді 23 січня у прокуратурі повідомили, що у лікарні померли ще 2 жінки. Також близько о 15:30 з-під завалів рятувальники деблокували тіло 21-річної загиблої, а за 2 години – знайшли ще одну загиблу жінку та 8-річну дівчинку. 24 січня рятувальники деблокували з-під завалів тіла ще двох людей – 56-річної жінки та 57-річного чоловіка. Зранку 26 січня стало відомо про смерть 61-річної жінки, стан якої оцінювали як важкий.

Таким чином, унаслідок атаки 23 січня загинуло 11 людей – 2 чоловіків та 9 жінок, серед яких 8 річна дівчинка.

У лікарні перебуває майже 30 поранених

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що станом на ранок 24 січня у лікарнях перебувають 29 постраждалих. З них 14 чоловіків та 15 жінок. За словами посадовця:

  • дві жінки 61 й 46 років та 21-річний чоловік зазнали тяжких політравм. Вони перебувають у реанімації у важкому стані;
  • діти, які перебували у стаціонарі, вже у задовільному стані. Вони лікуються вдома.

Решта постраждалих перебуває у відділеннях хірургії, нейрохірургії, травматології, офтальмології. Їх стан середній, задовільний,
– запевнив очільник ОВА.

За його словами, всім потерпілим надають комплексну медичну допомогу.

Зверніть увагу! Оперативно про наслідки ракетних атак та постраждалих читайте в нашому телеграмі.Ракетні удари по Харківщині 23 січня: що відомо

  • Ворог атакував Харківщину ще вночі. Так, близько о 04:00 окупанти завдали удару по цивільній інфраструктурі Харкова. Тоді про постраждалих не повідомлялося. Також окупанти завдали удару по місту Балаклія. Там пошкоджено навчальний заклад, адміністративну будівлю та житлові будинки. Унаслідок обстрілу у Балаклії двоє постраждалих – 88-річний чоловік і 78-річна жінка, їхній стан середній.
  • Під час ранкової масованої атаки росіяни знову вдарили по Харкову. Вибухи пролунали у Київському і Салтівському районах. Під ударом опинилася виключно цивільна інфраструктура.
  • Так, у передмісті Харкова російські військові цинічно атакували газопровід. Там пошкоджені житлові будинки в приватному секторі. За попередніми даними, поранення отримали діти та одна жінка. В іншому районі Харкова росіяни зруйнували санаторну школу для хворих дітей.
  • Окупанти також вдарили по багатоквартирному будинку у Харкові. Внаслідок атаки один із під’їздів було повністю зруйновано. Під завалами могли опинитися люди, нині рятувальники проводять рятувально-пошукову операцію.
  • Окрім будинків, також було пошкоджено автомобілі, які були припарковані поруч – вони вигоріли вщент.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *