Курс психологічної допомоги вже пройшли 7 тисяч освітян

За перший тиждень після запуску курсу підвищення кваліфікації для освітян, що присвячений першій психологічній допомозі учням, його прослухали понад 7 тисяч освітян.

Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки.

Курс розроблений у межах Національної програми психологічного здоров’я українців, що започаткована першою леді України Оленою Зеленською.

За словами міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, опанування курсу дозволить надавати першу психологічну допомогу дітям і підліткам.

«Створення курсу та зацікавленість слухачів підтверджує, що психологічне здоров’я кожного здобувача є невід’ємною складовою освітнього процесу», – зазначив Шкарлет. 

Курс розробила Асоціація інноваційної та цифрової освіти за сприяння Інституту модернізації змісту освіти та МОН. У його створенні взяли участь провідні експерти галузі психології з США та Ізраїлю. 

Курс створено за моделлю змішаного навчання. Він складається з 10 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM, додаткових матеріалів і практичних тренінгів, під час яких освітяни дізнаються про психологічні стани, навчаться надавати першу психологічну допомогу за методичними посібниками Save the Children.

перейти до курсу

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *