Легіон “Свобода Росії” розніс два склади боєприпасів окупантів під Курськом

Легіон знищив два склади боєприпасів окупантів в Тьоткіні / Скриншот з відео

У Курській області продовжуються бої. Російські добровольці заявили, що знищили одразу 2 склади боєприпасів ворога в Тьоткіні.

Поки армія Путіна знищує будинки цивільних, артилеристи Легіону філігранно знищили одразу 2 склади БК путінських військ у Тьоткіні.

У Тьоткіні знищили ще 2 російських БК

Бійці Легіону показали кадри знищення складів БК в Тьоткіні. Вони зазначили, що ворожі боєприпаси гарно горять.

Знищення БК в Тьоткіні: дивіться відео

В Тьоткіні тривають бої

Зранку 14 березня місцеві телеграм-канали заявили, що в Тьоткіні йдуть бої. Крім цього, в селищі була оголошена повітряна тривога через атаку БпЛА. Місцеві жителі бідкаються, що вже третю добу живуть в режимі постійних обстрілів.

Також повідомляється, що в районі населеного пункту з’явилися проблеми зі зв’язком. Ймовірно, його глушать путінські війська.

Нагадаємо, раніше бійці легіону, РДК та Сибірського батальйону закликали місцевих жителів евакуюватися. Однак місцева влада ігнорує попередження.

Бійці планують продовжувати рейди

  • Російські добровольці, які борються з путінським режимом, зазначають, що операція буде продовжуватись і вони завдаватимуть ударів по військових цілях в країні-агресорці.
  • Відомо, що стрілецькі бої також відбуваються у місті Грайворон Бєлгородської області – перші окупанти там вже здалися в полон. Військові цілі у Бєлгороді також були під атакою БпЛА.
  • Паніка в Бєлгороді зростає, однак влада блокує евакуацію. Російські добровольці навіть звернулися до губернаторів Курської та Бєлгородської областей із закликом не перешкоджати евакуації та не піддаватись злочинним наказам Путіна.
  • Представник ГУР МО Андрій Юсов наголосив, що на території Курської та Бєлгородської області наразі точаться бої. За словами Юсова, ці бої тривають у досить “активній” фазі між російськими добровольцями та армією країни-агресорки.
  • Варто зазначити, що за останню добу у Бєлгородській області побільшала кількість вибухів, а російські громадяни бідкаються про “бавовну” та стовпи диму. Де саме відбувалися вибухи у Бєлгородській області і в якій кількості – читайте у матеріалі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *