Міністр освіти і науки отримав нового заступника

У Міністерстві освіти триває ротація керівного складу відомства, що відбувається після призначення Оксена Лісового на посаду міністра.

Кабінет Міністрів призначив Євгена Кудрявця на посаду заступника міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції.

Очікується, що пріоритетними завданнями заступника міністра стане міжнародна діяльність, зокрема євроінтеграція української освіти й науки, робота з донорами та неурядовими організаціями, взаємодія з дітьми, які тимчасово навчаються за кордоном, а також їхня інтеграція в  українську освітню систему.

Кудрявець має докторський ступінь з економіки і понад 10 років досвіду управління українськими та міжнародними освітніми проєктами, обіймає представницькі та управлінські посади у Європейській організації з ядерних досліджень (CERN) і Міжнародній федерації асоціації винахідників (IFIA). 

Останні 5 років працював на посаді директора Малої академії наук з управління стратегічними проєктами та міжнародних відносин.

Як відомо, раніше заступником міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації призначено Дмитра Завгороднього.

Андрія Вітренка, який до цього часу обіймав посаду першого заступника міністра, призначено заступником міністра освіти і науки.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *