Може стати серйозною проблемою, але ми впораємося, – Буданов про залізницю з Ростова до Криму

Коротка версія новини

  • Росія вже понад рік будує залізницю з Ростова до Криму.
  • Кирило Буданов заявив, що ця залізниця може стати для нас серйозною проблемою.
  • Водночас начальник ГУР зауважив, що це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту. Додав, що ми якось упораємося.

Буданов про ворожу залізницю з Ростова до Криму / Колаж 24 Каналу (росЗМІ, Getty Images)

Росія понад рік будує залізницю на тимчасово окуповані території України. Цей процес майже завершено. Гілка з Ростова до Криму може стати серйозною проблемою.

Про це в ефірі телемарафону заявив начальник ГУР. Водночас Кирило Буданов висловив сподівання, що Україна з цим впорається, передає 24 Канал.

“Це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту”

Генерал-лейтенант підтвердив, що агресор справді будує залізницю, яка з’єднатися з нашими південними тимчасово окупованими територіями. Ба більше, процес майже завершено.

Це може стати для нас серйозною проблемою, але сподіваюся, що з цією залізницею ми якось упораємося, у цьому в усіх є досвід. Це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту,
– підкреслив Буданов.

Коротко про залізницю, яку будують окупанти

  • У листопаді зрадник України Євген Балицький заяв про будівництво залізниці з Ростова. За планом окупантів, вона проходитиме через Маріуполь, Бердянськ і до Криму.
  • Про будівництво залізничної гілки Путін заявив 18 березня. Російський диктатор сказав, що перша ділянка нібито відновить доступ до Бердянська.
  • До речі, 25 березня російські пропагандисти з посиланням на Сальдо писали, що залізницю до Криму нібито запустять уже до кінця 2024 року.
  • Цікаво, що британська розвідка зауважила, що ця залізниця проходить через територію, яка “вразлива для українських високоточних ударних систем великої дальності”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *