Молоді Python розробники: від нуля до кар’єри в IT-проектах

PR

Вибір майбутньої професії важливий крок, і здійснити його можна навіть у школі. І вже сьогодні, ми пропонуємо унікальну можливість навчити вашу дитину одній з найбільш затребуваних навичок – програмуванню. Наші IT курси з Python допоможуть їй здійснити перший крок до захопливого світу технологій та можливостей.

Python – це універсальна мова, яка буде актуальна в майбутньому. Топові компанії світу, такі як Facebook, Microsoft, NASA, Netflix, Spotify, вже сьогодні активно використовують Python у своїх проектах.

Python застосовується в різних сферах – від розробки веб-сайтів до аналізу даних та штучного інтелекту. 

Навчання програмуванню допоможе вашій дитині бути частиною майбутнього, де IT стане не просто професією, а стилем життя.

Запрошуємо вас долучитися до курсів «Python для дітей» від компанії Jungle Courses. Ми розробили спеціальні програми для навчання дітей, де невеликі групи гарантують комфортне навчання, а індивідуальний зв'язок з менторами курсів забезпечить якісний прогрес. Наших учнів чекає навчання на реальних проектах, які стануть частиною їхнього портфоліо.

Навчання програмуванню – це не лише набір команд. Це розвиток логічного мислення, творчого підходу до завдань та вміння працювати в команді. Python – це лише перший крок, який відкриває двері до безмежних можливостей.

Навчившись програмуванню, дитина зможе легко вивчити інші мови програмування і реалізувати навіть найскладніші проекти.

Докладну інформацію про курси «Python для дітей» ви можете знайти на веб-сайті за посиланням: https://www.jungle.consulting/python-for-kids та за номером: +38 067 199 07 31.

Приєднуйтесь до нас, дайте вашій дитині можливість здійснити перший крок до успішної кар'єри в IT-проектах разом з Jungle Courses.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *