МОН об’єднає зусилля з громадськими організаціями

Міністерство освіти і науки створить інструмент комунікацій швидкої взаємодії для співпраці з громадськими організаціями і благодійними фондами у сфері освіти.

Про це під час зустрічі з представниками громадських організацій та фондів повідомив заступник міністра з питань європейської інтеграції Євген Кудрявець.

За його словами, консолідація зусиль сприятиме трансформуванню навчання та професійної діяльності вчителів.

«Сьогодні ми маємо світу показати не лише потреби освіти, науки й інновацій, а й сформувати власні спільні рамки ініціатив, для того щоб швидше інтегруватися в європейський простір. Консолідація наших зусиль має бути почута на державному рівні, адже кожен крок, який розв’язує навіть невелику проблему, формує та покращує систему освіти науки. Спільними діями нам швидше вдасться трансформувати навчання, професійну діяльність вчителів і науковців заради майбутнього», – зазначив Кудрявець.

Recovery Support Platform – це платформа, на основі якої працюватиме постійна робоча група для оновлення та актуалізації карти потреб, їхньої оцінки та огляду проєктів, діятимуть тимчасові робочі групи для формування конкретних дій, працюватимуть координаційні комітети партнерів, громадськості та центральних органів виконавчої влади.

Насамперед передбачається зосередити увагу навколо шести напрямів: відновлення та відбудови, відновлення доступу до офлайн-освіти, якісного доступу до онлайн-освіти, постачання освітніх матеріалів, побудови довіри та культури, розвитку та реформи освіти.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *