На автобусній зупинці на Черкащині чоловік поранив військового ножем

Цивільний поранив військового ножем / Колаж 24 Каналу (Фото ілюстративні)

Місцевий мешканець на автобусній зупинці в Умані Черкаської області поранив військового ножем. Інцидент трапився на фоні сварки.

Відповідну інформацію повідомила журналістам речниця Черкаської обласної прокуратури Богдана Кулик. Вона наголосила, що нападнику вже повідомили про підозру.

Що відомо про інцидент в Умані

За інформацією слідства, чоловік біля автобусної зупинки в Умані почав сваритись з 32-річним військовослужбовцем.

У ході конфлікту дістав ножа й ударив військового в живіт. Після вчиненого зник,
– заявила Богдана Кулик.

За даними прокуратури, потерпілий військовослужбовець зазнав тілесних ушкоджень. Зокрема, у нього проникаюче поранення живота без ушкодження органів черевної порожнини. Він в лікарні.

“Підозрюваним виявився 39-річний уманчанин. Йому повідомили про підозру за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження”, – зазначила речниця Черкаської обласної прокуратури.

Вона уточнила, що мовиться про частину 1 статті 121 кримінального кодексу, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, каліцтво статевих органів, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя. Згідно з нею, затриманому загрожує 5 – 8 років тюрми.

У прокуратурі запевнили, що підозрюваному вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

У Лимані вбили двох поліцейських та жінок

  • У Лимані Донецької області вранці 21 січня поліція виїхала на виклик. Адже місцева мешканка повідомила про конфлікт з військовослужбовцем.
  • Зв’язок з цими двома поліцейськими зник. Після цього на місце поїхала інша група правоохоронців, яка й виявила на місці трагедії тіла двох колег з вогнепальними пораненнями та двох цивільних жінок без ознак життя – пенсіонерку та її дочку.
  • У ДБР заявили, що затримали військовослужбовця Нацгвардії за підозрою в умисному вбивстві. Якщо його провину доведуть, то йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *