На фронті вам лишається лише вмерти, – “Свобода Росії” звернулася до російських солдатів

Легіон “Свобода Росії” звернувся до російських військовослужбовців / Колаж 24 Каналу (Фото PAP/UKRINFORM, легіон “Свобода Росії”)

Боєць легіону “Свобода Росії” з позицій звернувся до військових Росії. Воїн заявив, що у росіян є вибір: або йти в полон, або воювати поруч з ними проти путінського режиму.

Вранці 12 березня легіон “Свобода Росії” оголосив про запуск операції в Курській та Бєлгородській областях. Бійці легіону опублікували відео, у якому наголосили, що мріють про вільну Росію, у якій не буде диктатури Владіміра Путіна.

Звернення легіону до російських військових

В четвер, 14 березня, в телеграм-каналі легіону “Свобода Росії” оприлюднили аудіозвернення.

Там зазначили, що це повідомлення для путінських військ прямо з мінометної позиції.

Так, боєць легіону “Свобода Росії” з позивним “Цезар” звернувся до російських військовослужбовців на тлі операції в прикордонних областях.

Воїн закликав російських військових здаватися в полон, або приєднуватися до них у боротьбі проти режиму Путіна.

Російські солдати і офіцери, в російській армії зараз робити нічого – тільки помирати. Раніше у вас був непростий вибір: піти і згинути в м****му штурмі, або перейти лінію фронту по мінних полях, щоб зберегти життя. Зараз все стало набагато простіше. Ми – легіонери – самі прийшли до вас. Вам достатньо вийти до нас без зброї з піднятими руками,
– зазначив “Цезар”.

Боєць легіону наголосив, що російські військові є співвітчизниками добровольців. За його словами, легіон не бореться з тими, хто рятується від путінського режиму.

“Ви можете здатися в полон, зберегти собі життя. А якщо у вас залишилась совість та військова честь, ви можете стати поруч з нами і поруч з нами поборотися за світле майбутнє нашої батьківщини”, – додав Цезар.

Російська влада блокує евакуацію цивільних у Бєлгородській області: коротко

  • Бійці Легіону та РДК неодноразово впродовж кількох днів зверталися до жителів Курська та Бєлгорода, а також місцевої влади із закликом про евакуацію.
  • Однак впродовж цього часу російське керівництво не вжило жодних заходів для евакуації. Ба більше, стало відомо, що воно умисно блокує евакуацію місцевого населення.
  • Джерела 24 Каналу в ГУР повідомили, що російська влада блокує евакуацію цивільних у Бєлгородській області, де триває рейд російських добровольців. Серед місцевих мешканців зростає паніка.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *