Нафтобаза та електропідстанція: дрони СБУ успішно полювали на території Росії

Коротка версія новини

  • Уночі 13 травня дрони СБУ атакували нафтобазу та електропідстанцію в Бєлгородській та Липецькій областях.
  • На Бєлгородщині дрони успішно уразили нафтобазу “Осколнафтопостачання”, що біля міста Старий Оскол.
  • В Липецькій області дрони внаслідок атаки спалахнула пожежа на підстанції “Єлецька”, потужністю 500 кіловатів.

Дрони СБУ атакували Росію / Колаж 24 Каналу

00:00

Уночі 13 травня у низці областей Росії лунали вибухи, а окупанти бідкалися на атаку дронів. Унаслідок атаки було пошкоджено підстанцію, а також нафтобазу.

Про це повідомляють джерела 24 Каналу. За даними наших джерел, цієї ночі дрони СБУ активно працювали в Липецькій та Бєлгородській областях.

Дрони СБУ успішно атакували об’єкти на території Росії

Уночі 13 травня окупанти бідкалися на атаку безпілотників та заявляли про вибухи у 3-х областях: Бєлгородській, Курській та Липецькій. Пропагандисти заявили, що буцімто “все збили”, втім реальний стан справ зовсім інший.

Так, як повідомляють джерела 24 Каналу, дрони СБУ успішно відпрацювали по нафтобазі “Осколнафтопостачання” біля населеного пункту Старий Оскол та по підстанції “Єлецька” потужністю 500 кіловатів.

Зокрема, росіяни у місцевих телеграм-каналах всю ніч скаржилися на серію гучних вибухів в районі нафтобази в Бєлгородській області, а губернатор Липецької області підтвердив пожежу на електропідстанції “Єлецька”. До слова, вона живить тягові підстанції російської залізниці, нафтоперекачувальну станцію “Станова” та забезпечує транзит між Липецькою, Орловською та Брянською енергосистемами.

У мережі росіяни обговорюють вибухи / Скриншот наданий 24 Каналу

Російська промисловість, яка працює на війну проти України, залишатиметься законною ціллю для СБУ. Заходи для підриву воєнного потенціалу ворога продовжуватимуться,
– зазначило поінформоване джерело.

Вибухи у Липецькій області: дивіться відео (Відео надане 24 Каналу)

Чергова тривожна ніч для ворога

  • Ніч 13 травня видалася тривожною для окупантів. Так, у 3 областях лунали вибухи, а місцеві жителі бідкалися на атаку БпЛА. Окупанти ж традиційно заявили про “успішне відбиття атаки” й відзвітували про “знищені безпілотники”.
  • Також на атаку БпЛА бідкалися росіяни й у тимчасово окупованому Криму. Російське міноборони у ранковому зведенні 13 травня повідомило, що буцімто знищило над півостровом 7 безпілотників та 4 ракети. Місцеві телеграм-канали також писали, що у Севастополі в бухті бачили дим.
  • До слова, у ніч проти 12 травня дрони ГУР також успішно атакували об’єкти на території Росії. Так, під атакою опинилися Волгоградський НПЗ, Новолипецький металургійний комбінат і нафтобаза “Калуганафтопродукт”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *