Наказ про вакцинацію освітян можуть відтермінувати, – Профспілка

У Профспілці працівників освіти і науки повідомили, що терміни реалізації наказу Міністерства охорони здоров’я, яким зокрема, передбачена обов’язкова вакцинація працівників закладів освіти, можуть бути перенесені.

Про це сказав голова Профспілки Георгій Труханов під час всеукраїнського семінару фахівців обласних профспілкових організацій з соціально-економічних питань.

За інформацією Профспілки, під час семінару фахівців місцевих профспілок було поінформовано про основні вектори роботи та питання, зокрема, карантинні заходи уряду та умови роботи працівників установ і закладів освіти у зв’язку з цим.

«Підсумовуючи усе сказане було наголошено, що зараз це питання сьогодні стоїть на особливому контролі і наразі ведеться робота щодо внесення змін до наказу МОЗ № 2153 та перенесення термінів його реалізації», – зазначили у Профспілці працівників освіти і науки.

Як відомо, наказ Міністерства охорони здоров’я, яким затверджений перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням, вступить в силу 8 листопада.

коронавірус

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *