Нам тут жити: Київстар та “Повернись живим” передали обладнання для розмінування

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

“Нам тут жити” – спільна ініціатива Київстару та фонду “Повернись живим” / Фото Київстару

Спільний благодійний проєкт задля пришвидшення розмінування від Київстар і фонду “Повернись живим” успішно завершено. У рамках ініціативи передано всі комплекти необхідної техніки, автівки та набори сучасного обладнання для знешкодження мін та боєприпасів захисникам 146 інженерно-саперних груп ЗСУ.

Кожна група отримала новий пікап, квадрокоптер, планшет, радіостанції, персональні та групові набори для розмінування, металошукач, підривну машинку із зарядним пристроєм і підсумком тощо. Між групами військових частин розподілили 42 модульні вибухозахисні костюми “Яровит”.

З травня 2023 року тривала фандрейзингова кампанія на забезпечення транспортом та обладнанням для розмінування саперів Сил підтримки ЗСУ. Загалом акумульовано 180 мільйонів гривень завдяки внескам небайдужих українців, іноземних партнерів, абонентів і співробітників мобільного оператора, представників бізнесу та культури.

Результати проєкту “Нам тут жити” / Інфографіка Київстару

Київстар перерахував на збір понад 61 мільйон гривень, з яких прямий благодійний внесок компанії – 31,5 мільйона гривень, і понад 29 мільйонів гривень перераховано завдяки підключенням Суперсили “Допомога ЗСУ”, майже 700 тисяч гривень – внески співробітників мобільного оператора.

Я щиро дякую нашим саперам, які очищають Україну від небезпечного спадку війни та дякую кожному, хто підтримав ініціативу “Нам тут жити”. Об’єднавшись, ми перевищили амбітну мету в 175 мільйонів гривень і зібрали 180 мільйонів гривень, які допоможуть захисникам робити наші землі безпечними для життя,
– зазначив Олександр Комаров, генеральний директор Київстар.

Нагадаємо, що “Нам тут жити” – спільна ініціатива мобільного оператора та фонду компетентної допомоги армії “Повернись живим” за партнерської підтримки групи “1+1 media”.

Кошти, зібрані у рамках ініціативи, спрямували на обладнання та транспорт для саперів ЗСУ / Фото Київстару

100% зібраних коштів спрямовані на закупівлю екіпірування, обладнання та транспорту для саперів ЗСУ. Сучасне спорядження має убезпечити захисників, які займаються розмінуванням, і прискорити звільнення території України та її акваторій від небезпечних для людей наслідків війни й окупації.

Підрозділи Сил підтримки ЗСУ розміновують як деокуповані Харківщину та Київщину, так і райони Херсонщини, Донеччини, Запоріжжя, де тривають бойові дії. Ми почали передавати інженерно-саперним групам прохідні надійні авто й обладнання за проєктом “Нам тут жити” влітку торік. Це вже суттєво підсилило саперів у виконанні завдань із розмінування та інженерної розвідки і врятувало не одне життя,
– говорить директор Фонду “Повернись живим” Тарас Чмут.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *