Нічна атака “Шахедами”, запеклі бої на фронті: хронологія 667 дня війни

Хронологія 667 дня війни / Колаж 24 Каналу

Україна протистоїть Росії у повномасштабній війні вже 667 днів. Українські захисники продовжують давати відсіч окупантам та завдають їм чималих втрат.

Про головні поді на фронті, яка ситуація в дипломатії й на полі бою – читайте в матеріалі 24 Каналу.

06:20, 22 грудняВ ISW припустили, коли ворог поже посилити штурми

В Інституті вивчення війни, посилаючись на оцінки Білого дому, припускають, що на початку 2024 року у січні – лютому окупанти можуть посилити штурмові дії на фронті.

Агресор намагається перехопити й утримати ініціативу, а не чекати сильних морозів. Російські війська, ймовірно, намагатимуться підтримувати або посилювати ці наступальні операції незалежно від погодних умов цієї зими, – мовиться у звіті ISW.

06:05, 22 грудня

Окупанти також традиційно атакували Одеську та Хмельницьку області. У цих регіонах вночі лунали вибухи. За попередньою інформацією, працювали сили та засоби ППО.

06:00, 22 грудняРосія вкотре атакувала “Шахедами”

У ніч проти 22 грудня окупанти вкотре атакували Україну дронами-камікадзе типу “Шахед”. Частину безпілотників ворог спрямував на столицю, де внаслідок атаки є руйнування.

Так, у Солом’янському районі внаслідок атаки виникло загоряння на 24 поверсі житлового будинку. У трьох квартирах часткове руйнування стін на 24-26 поверхах та ще у трьох – вибиті вікна.

Також уламки збитих дронів впали у Дарницькому районі Києва на приватний недобудований будинок. Унаслідок цього сталася пожежа на площі 20 квадратних метрів.

Загалом, у столиці постраждали двоє осіб унаслідок атаки “Шахедами”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *