Обов’язково, – у легіоні “Свобода Росії” підтвердили намір йти на Москву

Один з бійців легіону “Свобода Росії” заявляв, що легіон збирається піти на Москву. Однак, зазначив, що це мета кількох місяців.

Доброволець легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський підтвердив ці наміри 24 Каналу. Він наголосив, що це – стратегічне завдання. Зазначимо, що нині російські добровольці проводять черговий рейд у Бєлгородській та Курській областях.

“Це питання не місяців, це наше стратегічне завдання. Рано чи пізно такий похід дійсно має відбутися. Заради цього, власне, все починається”, – наголосив Барановський.

За його словами, нині російські добровольці ще не готові йти з походом на Москву. Однак, коли ситуація дозволятиме та зросте кількість бійців до відповідного рівня – тоді втілять це завдання.

Ми обов’язково за нього візьмемося. Завдання максимум – воно таке є від початку, і його ніхто не скасовував,
– сказав доброволець легіону “Свобода Росії”.

Черговий рейд російських добровольців

  • Російський добровольчий корпус, легіон “Свобода Росії” та Сибірський батальйон зайшли на територію Росії. Це сталося 12 березня. Вони заявили, що почали операцію “з визволення Росії від диктатури”.
  • У ГУР МО зазначили, що ці підрозділи на території країни-агресорки діють самостійно. Вони складаються з громадян Росії, тож перебувають у себе вдома.
  • Одна з гарячих точок – селище Тьоткіно в Курській області. Бійці легіону “Свобода Росії” оприлюднили відео із цього населеного пункту. Вони додали, що добровольці там ведуть бій. Також зазначили, що готуються звільняти місцевих.
  • У ФСБ заявили, що інформація у соцмережах про те, що у деякі прикордонні населені пункти Курської та Бєлгородської областей “зайшли українські збройні формування” – начебто “не відповідає дійсності”.
  • Тим часом Владімір Путін заявив, що операцію почали нібито “іноземні найманці”. За його словами, Україна начебто “хоче захопити території для обміну під час переговорів”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *