Одеська юридична академія запрошує на навчання

PR

Сильний професорсько-викладацький склад, провідні спеціальності, матеріально-технічна база, аналогів якій немає в Україні – це все про Національний університет «Одеська юридична академія».

Викладачі вишу – талановиті науковці, практикуючі юристи, адвокати, суді, політологи, соціологи, психологи, журналісти, програмісти та IT-спеціалісти.

Національний університет «ОЮА» є не лише одним з кращих вишів юридичного спрямування, але й готує спеціалістів у таких сферах як філологія, політологія, психологія, соціологія, журналістика, менеджмент, інженерія програмного забезпечення, комп'ютерні науки, кібербезпека.

Освітній процес в академії передбачає впровадження інформаційних технологій та досягнень технічного процесу. Усі навчальні корпуси оснащені всім необхідним обладнанням та безперебійним доступом до Інтернету. Лекційні аудиторії обладнані кінопроекторами та мультимедійними дошками, що дозволяє показувати студентам на заняттях презентації та демонструвати навчальні фільми.

Для дійсно якісної підготовки майбутніх кадрів на базі Національного університету «Одеська юридична академія» створено три новітніх IT-центри, що мають більш як 200 комп’ютерів, аби забезпечити високою підготовкою кожного студента.

Окрім того, у стінах «Одеської юридичної академії» створено Центр тестування на поліграфі, оснащений поліграфом останньої моделі, а також Центр бойової підготовки, в програму навчання якого входить теоретична та практична підготовка, стрільба з вогнепальної зброї та стройова підготовка.

Тренажерні та танцювальні зали, передові спортивні комплекси дають можливість студентам університету розвиватись не лише в навчанні, а й в інших сферах життя. Велика кількість випускників НУ «ОЮА» є переможцями міських, регіональних, всеукраїнських та світових чемпіонатів, саме завдяки розвитку їх можливостей в стінах рідного університету.

Гордість університету – найкраща в Україні юридична наукова бібліотека, у структурі якої функціонує Музей рідкісної книги, де зберігаються дійсно унікальні видання.

Студентам надається можливість користуватися науковою бібліотекою, світлими і теплими аудиторіями навчальних корпусів, комфортабельними студентськими гуртожитками, а також спортивними комплексами, стадіонами, студентськими кафе з доступними цінами на харчування.

Гуртожитки НУ «ОЮА» – готельного типу. Кожна кімната обладнана окремим санвузлом та душем, у ній живе від 2 до 3 студентів, а на кожному поверсі є кухні, пральні машини, мікрохвильові печі.

Також навчальні корпуси та гуртожитки обладнані укриттями, які забезпечені спеціальною системою вентиляції з подачею теплого повітря. У разі техногенної катастрофи передбачено можливість повного блокування, щоб ізолювати приміщення від забрудненого повітря.

Передбачено автономну систему освітлення – встановлено сучасний генераторний інвертор, а також додаткову систему генераторів світлодіодного освітлення.

Також в «Одеській юридичній академії» проведено систему пожежної сигналізації та обладнано евакуаційні виходи згідно з правилами протипожежної безпеки, у тому числі для людей з особливими потребами.

Все це дає перевагу Національному університету «Одеська юридична академія» серед сотень інших закладів вищої освіти, та дає можливість студентам здобути якісну освіту, престижний диплом та успішне майбутнє в обраній спеціальності.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *