Окупанти атакували Київщину “Шахедами”: чи є влучання та постраждалі

Які наслідки атаки “Шахедами” на Київщину / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні)

У ніч на 25 лютого окупаційне військо вкотре атакувало Україну “Шахедами”. Зокрема, росіяни запустили дрони на Київщину. По ударних БпЛА відпрацювали Сили ППО.

Які наслідки російської атаки, чи є влучання та постраждалі, розповіли в Київській ОВА. Там зауважили, що тривога тривала дві години, передає 24 Канал.

Зверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.Які наслідки атаки “Шахедами” на Київщину

Очільник ОВА зазначив, що цієї ночі в області працювали сили ППО.

Завдяки вдалій роботі мобільних вогневих груп влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає,
– розповів Руслан Кравченко.

Також чиновник додав, що падіння уламків збитих цілей відбулося на відкритій території поза межами населених пунктів. Усі оперативні групи продовжують фіксувати наслідки ранкової атаки.

Що відомо про нічну атаку агресора

  • У Повітряних силах повідомили, що в ніч на 25 лютого окупанти запустили по Україні 18 “Шахедів”. Майже всі 16 дронів-камікадзе захисники неба знищили.
  • Ворожі безпілотники збили в межах Полтавської, Київської, Хмельницької, Миколаївської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької та Херсонської областей.
  • Наталія Гуменюк розповіла, що росіяни намагалися знищити систему ППО на Півдні. Для цього ворог використав ракети типу Х-31П. Втім, цей захід успіху не мав. Російські ракети збили над акваторією моря.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *