Окупанти перекрили Керченський міст: у Криму лунають потужні вибухи

У Керчі пролунали вибухи, після яких перекрили Кримський міст / Колаж 24 Каналу (Getty Images)

У тимчасово окупованій Керчі лунають потужні вибухи. Окупанти вже перекрили рух через міст.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. Перші вибухи у тимчасово окупованому Криму пролунали близько о 14:10, передає 24 Канал.

Окупанти перекрили Кримський міст після вибухів

У місцевих телеграм-каналах повідомляють, що спочатку пролунало 2 потужних вибухи у Керчі. За кілька хвилин – ще два.

Після цього окупанти повідомили, що рух Кримським мостом тимчасово перекрили. У кримських телеграм-каналах окупанти заявили одночасно й нібито про “ракетну небезпеку”, й “атаку безпілотників”.

Як повідомляють місцеві жителі, після вибухів у небо здійнявся дим у районі Індустріального шосе.

Після вибухів у Керчі здійнявся стовп диму / Фото “Кримський вітер”

Російські пропагандисти традиційно заявили про роботу “пе-ве-о” й повідомляють про буцімто “успішне відбиття атаки”. Ясна річ, окупанти стверджують також, що “пошкоджень немає”. А ось, чому в Керчі після вибухів з’явився дим, загарбники вирішили не пояснювати.

Вибухи у Криму: останні новини

  • Уночі та зранку 20 грудня в тимчасово окупованому Криму у різних містах пролунали вибухи. Зокрема, “бавовна” завітала до Севастополя, Перевального, Євпаторії та Красноперекопська. Як повідомляли у мережі, вибухи лунали поблизу військових об’єктів росіян.
  • Тривожна ніч для росіян у тимчасово окупованому Криму була й 15 грудня. Увечері почали лунати потужні вибухи. На ранок російське міноборони заявило про нібито “атаку безпілотників”. За словами окупантів, російська “пе-ве-о” нібито збила 32 дрони.
  • Українські захисники наближають деокупацію півострова вдалими спецопераціями. Так, 5 грудня СБУ та ГУР успішно уразили “Морський нафтовий термінал” у Феодосії – це важливий інфраструктурний об’єкт, який забезпечує паливом російські війська. По ньому відпрацювали українські безпілотники, які уразили об’єкти нафтобази. Відомо, що окупанти на території морського термінала зберігали близько 30 резервуарів з паливом.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *