Окупанти заявили про атаку на нафтопровід “Дружба” у Брянській області

Що відомо про атаку на російський нафтопровід “Дружба” / Колаж 24 Каналу

Російські телеграм-канали почали писати, що нібито нафтопровід “Дружба” опинився під атакою. Пропагандисти запевнили, що, мовляв, спрацювала їхня ППО.

Телеграм-канали зазначили, що нібито дрони намагались атакувати ворожу нафтобазу в ніч напередодні. Вона розташована у Брянській області Росії, що на кордоні з Україною та Білоруссю, пише 24 Канал.

Що відомо про атаку на російський нафтопровід “Дружба”

Уламки БпЛА виявили в лісі біля нафтопроводу на території Новозибківського району напередодні (20 грудня – 24 Канал) об 11 годині ранку. Безпілотник впав приблизно за 40 кілометрів від кордону, недалеко від селища Дружба,
– заявили пропагандисти в телеграм-каналі.

Вони запевнили, що нібито об’єкт не отримав жодних пошкоджень, постраждалих також не було.

Губернатор Брянської області Алєксандр Богомазов традиційно звинуватив у атаці Україну та запевнив, що нібито невідомий безпілотник збили над Суразьким районом Брянської області.

“Постраждалих та руйнувань немає. На місці працюють оперативні та екстрені служби”, – сказав посіпака Путіна 21 грудня.

Зверніть увагу! У травні 2023 року росіяни вже бідкались через атаку на нафтопровід “Дружба”. Тоді нібито в трьох порожніх резервуарах для зберігання нафтопродуктів виявили пробоїни діаметром близько 10 сантиметрів.ГУР атакувало аеропорти у Москві

  • Джерела 24 Каналу в ГУР розповіли, що українська розвідка атакувала аеропорти Москви. За даними розвідників, інформація окупантів про нібито збиття безпілотників – неправдива.
  • Через атаку 19 грудня у Москві оголошували план “Килим”. Зокрема, окупанти закрили аеропорти “Внуково”, “Домодєдово” та “Жуковський”. Всі рейси скеровували в аеропорт “Шереметьєво”, який розташований на північний захід від Москви.
  • До речі, у Росії план “Килим” оголошують тоді, коли є загроза ураження літаків або зафіксували перетин кордону Росії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *