Освітян запрошують на форум про зміни в освіті

30 вересня у Києві відбудеться форум «Освіта Дивосвіту», присвячений необхідним трансформаціям освіти для виховання гідної та вільної особистості.

До участі запрошуються викладачі, директори шкіл, освітні управлінці, представники організацій, що формують особистість, батьки та студенти педагогічних закладів освіти та всі бажаючі долучитися.

Захід збере на одному майданчику таких відомих експертів, як Андрій Зелінський, Володимир Співаковський, Юлія Найдич, Олег Хомяк, Лариса Андрійченко, Сергій Собко, Ксенія Фощій, Володимир Нікітін, Георгій Коваленко та інші.

Форум «Освіта Дивосвіту» – це відверта розмова про необхідність змін у світі і зокрема – в освіті, що спроможні забезпечити трансформацію України й українців. Це неможливо без роботи та розвитку кожного, хто прагне змін і готовий брати на себе відповідальність за себе та наше спільне майбутнє. А для цього необхідно створити спільне поле однодумців, які створюють умови для таких змін. І освіта – це частина такого середовища, де нам всім потрібно навчатися.

Цілями Форуму є долучення до сильного ком’юніті особистостей-змінотворців, спілкування з лідерами думок, щоб побачити майбутнє під новим кутом та дізнатися про практичні кейси виховання особистостей.

Організаторами і спікерами форуму «Освіта Дивосвіту» виступають провідні українські експерти і лідери думок у галузях освіти, філософії, бізнесу, інвестицій, соціальних проєктів, військової справи тощо. Це сузірʼя дуже потужних, щирих, небайдужих людей, що вже проявляють Дивосвіт у своїй діяльності.

Згідно з концепцією Дивосвіту, освіта – це шлях, що має 8 етапів формування особистості. Кожен етап під час форуму розкриватимуть два спікери: теоретик і практик.

Також на учасників чекають два театральних перформанси та чотири музичних виступи. Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням.

Спікери форуму:

  • Андрій Зелінський. Засновник Української академії лідерства, політолог, військовий капелан, амбасадор форуму;
  • Володимир Співаковський. Вчений, письменник, візіонер, підприємець, едьюкейтор, громадський діяч, засновник першої в Україні приватної школи-ліцею «Гранд»;
  • Юлія Найдич. Керівниця Школи освітніх управлінців у Kyiv-Mohyla Business School;
  • Олег Хомяк. Політичний психолог;
  • Лариса Андрійченко. Співзасновниця та очільниця школи Britannica School, освітянка, співініціаторка Спільноти українських освітян;
  • Сергій Собко. Бригадний генерал ЗСУ, Герой України;
  • Ксенія Фощій. Волонтерка, реабілітолог;
  • Володимир Нікітін. Доктор культурології, професор. Засновник проєкту Foundation for Future;
  • о. Георгій Коваленко. Ректор Відкритого православного університету Святої Софії-Премудрості;
  • Антон Семенов. Психотерапевт, соціальний психолог, засновник проєкту «Як ти, брате?»;
  • Анна Гвоздяр. Директорка Благодійного фонду Сергія Притули;
  • Віталій Хромець. Доктор філософських наук, координатор ініціативної групи «Інакша освіта»;
  • Євгенія Матейчук. Керівниця Української академії лідерства;
  • Олександр Філоненко. Доктор філософських наук, доцент філософського факультету ХНУ ім. Каразіна;
  • Андрій Мельник. Засновник середовища мислення cowo.guru.

Форум «Освіта Дивосвіту» відбудеться 30 вересня, за адресою: Pochayna Event Hall, просп. С. Бандери, 23, 3-й поверх. Початок о 10.00.

Генеральний медіапартнер: ОСВІТА.UA.

Партнери проєкту: Українська академія лідерства, KMBS, ГО «FOUNDATION FOR FUTURE», cowo.guru, TЦ GORODOK Gallery, Культурний хаб «Донеччина», Britannica School, Інакша освіта, Видавництво Старого Лева, Агенція n'craft, Відкритий православний університет Святої Софії-Премудрості.

Інформаційні партнери: ТРК Київ, Еспресо, Громадське радіо, Радіо Культура, УНН, 44.ua, The Mind, Вечірній Київ, Рубрика, Всеосвіта, womo, Viva.

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА ФОРУМ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *