Підрив авто з чиновниками на Бєлгородщині: один із керівників регіону помер у лікарні

Російський чиновник Ігор Бородаєнко підірвався на міні / Колаж 24 Каналу

Російські ЗМІ повідомляють, що після важких травм у лікарні помер керівник однієї з громад Бєлгородської області. Він підірвався внаслідок наїзду на міну декілька днів тому.

Окрім нього під час вибуху постраждали й інші пасажири автомобіля – частина зазнала важких травм. Росіяни регулярно нарощують щільність міно-вибухових пристроїв на кордоні, що, ймовірно, й призвело до таких наслідків.

Загибель російського чиновника

Внаслідок наїзду на міну у Бєлгородській області загинув заступник голови Краснояружського району Ігор Бородаєнко. Відомо, що інцидент стався 13 грудня. Російського чиновника одразу оперативно госпіталізувати з частковою ампутацією ніг у важкому стані, однак врятувати не вдалося.

Наслідки наїзду автомобіля на міну в Бєлгородській області / російські ЗМІ

Також в автомобілі перебувало ще дві особи – голова адміністрації В’язівського сільського поселення Галина Пащенко та водій скотовоза Нуріддін Агалієв. У Пащенко діагностували мінно-вибухову травму та розрив рани м’яких тканин голови. Водій же отримав лише струс мозку та закриту травму органів грудної клітки та черевної порожнини.

Загибелі зрадників України

  • У тимчасово окупованому Луганську 6 грудня загорівся автомобіль біля стадіону “Авангард”.. Згодом стало відомо про підрив автомобіля депутата так званої “народної ради лнр” Олега Попова. Згодом стало відомо, що за операцією стоїть Служба безпеки України – він брав активну участь в агресії проти України.
  • Того дня, прямо на День святого Миколая у Підмосков’ї знайшли мертвим державного зрадника України Іллю Киву. Спочатку росЗМІ писали, що на правій скроні в нього виявили різану рану, а на лівій частині обличчя нібито знайшли гематому. Згодом вони визнали, що в нього стріляли. Ліквідували Іллю Киву СБУ – його маршрути довго вистежували.
  • Також у Луганську нещодавно підірвали Міхаїла Філіпоненка, якого призначили керувати “народною міліцією лнр”. За інформацією ЗМІ у його автівці була закладена вибухівка. Цілком ймовірною є версія про підрив колаборанта своїми ж.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *