Платформа супроводу для навчання у Словаччині

PR

Навчання в Європі в останні роки припинило бути недоступним для людей із середнім статком. Особливості функціонування Євросоюзу призвели до вирівнювання стандартів в галузі освіти у всіх країнах-членах. Насамперед це стосується державних установ, але й приватні мають відповідати вимогам. Тому сьогодні практично кожен український випускник може вступити до європейського університету та здобути безкоштовну освіту в Словаччині.

При виборі країни для здобуття вищої освіти потрібно також враховувати умови навчання у ній, вартість життя, місцевий менталітет, мову та можливості на майбутнє. Тому Словаччина заслужено лідирує у списку країн, які популярні серед абітурієнтів з України, Росії, країн СНД.

Насамперед, безкоштовна освіта приваблює іноземних студентів. Життя в Словаччині відносно недороге, а вивчити мову не складно. Диплом словацького університету визнається у всій Європі та за її межами, але головне – можна отримати вид на проживання (ВНЖ) на основі навчання у Словаччині, забезпечивши собі європейське майбутнє.

Але, як і у всьому, у вступі та навчанні є свої нюанси. І без знання цих нюансів доведеться зіштовхнутися із труднощами, як при підготовці до вступу, так і при вступі, а також подальшому навчанні. Тому варто скористатися допомогою фахівців платформи Postupai.com. З допомогою Postupai Ви гарантовано вступите до одного з найкращих університетів Словаччини та позбавитеся будь-яких складнощів у навчанні, проживанні та адаптації в цілому.

Безкоштовне навчання у Словаччині: кому доступне та на яких умовах

Для іноземних студентів безкоштовна освіта у Словаччині доступна лише у державних університетах. Головною вимогою є знання словацької мови, оскільки викладання проводиться нею. Щодо інших вимог, то частина закладів вищої освіти приймає абітурієнтів навіть без вступних іспитів. Але якщо Ви обрали медичну, творчу чи деякі з гуманітарних спеціальностей – іспити складати доведеться. При цьому на успішність вступу мало впливають бали ЗНО.

Все ж, щоб гарантовано вступити до словацького університету, варто пройти підготовку. І платформа Postupai пропонує такі послуги для всіх учнів 11-х класів, які пов’язують своє майбутнє з Європою.

Відгуки про Postupai легко знайти в Інтернеті. Ознайомившись з ними, Ви зрозумієте, що допомога спеціалістів справді корисна – з нами Ви без проблем виберете університет, підготуєтеся до вступу, облаштуєтеся в іншій країні. Без зайвих витрат часу та нервів.

Не лише випускники 11-х класів можуть розраховувати на наш супровід. Навчання у словацьких коледжах, школах та гімназіях доступне вже після 9 класу, воно також безкоштовне. Це хороший шанс для всіх, хто не задоволений якістю навчання в Україні, бажає продовжити освіту в Європі, не чекаючи на випуск з 11 класу.

Крім того, з допомогою Postupai Ви продовжите навчання у словацькому університеті після закінчення українського вишу. Магістратура чи друга вища – це не проблема.

Postupai працює з усіма навчальними закладами

Платформа справді працює з усіма навчальними закладами, починаючи від шкіл і закінчуючи державними та приватними закладами вищої освіти. Тому спеціалісти платформи зможуть підібрати для школяра або абітурієнта максимально відповідний заклад, виходячи з Ваших пріоритетів, успішності та інших факторів. З Postupai безкоштовна освіта в Словаччині стає не тільки доступнішою, а й простішою.

За рахунок співпраці з навчальними закладами фахівці платформи завжди отримують актуальну, детальну інформацію про умови вступу до університету чи оформлення до гімназії. Це означає, що приїхавши до Словаччини, абітурієнти не зіштовхнуться із неприємними сюрпризами, а сам вступ пройде без проблем.

Консультація у Postupai

Що Ви отримаєте від нашого супроводу? Консультації фахівців платформи гарантують:

  • простий, швидкий та вдалий вибір навчального закладу для кожної дитини, з урахуванням її здібностей, пріоритетів та успішності;
  • повне інформування про умови вступу, навчання у коледжах та університетах;
  • інформування про витрати на переїзд, вступ, проживання та інші витрати;
  • надання будь-якої іншої інформації, яка Вас цікавить.

Вивчивши відгуки про Postupai, Ви зрозумієте, що така підтримка – це не лише консультації, а й практична допомога, без якої важко обійтись. Такий супровід – це можливість уникнути наступних неприємностей:

  • застаріла інформація про умови вступу;
  • неправильно оформлені документи;
  • проблеми із заселенням до гуртожитку;
  • проблеми отримання ВНЖ.

При переїзді в іншу країну не обійтися без посередників, і навчання у Словаччині – не виняток. Платформа стане не просто посередником, а справжнім помічником, який гарантує успіх у всіх справах, починаючи від вивчення словацької мови і закінчуючи отриманням посвідки на проживання в Європі.

Співпрацюючи з Postupai, батьки можуть не турбуватися про безпеку дитини, умови її життя в іншій країні, імовірність вступу до обраного ВНЗ – безкоштовна освіта в Словаччині доступна навіть дітям із середнім або низьким балом. А співробітники платформи Postupai слідкують за безпекою учнів цілодобово.

Ось тому майбутні студенти в Словаччині зможуть відкрити собі потенціал великих можливостей, які головне використовувати з розумом. Імміграція з навчання до Словаччини – шанс стати громадянином Євросоюзу, подорожувати Європою без обмежень, вивчати те, що сподобається і те, що приведе до роботи мрії в майбутньому. Дійсно, більшу частину часу доведеться приділяти навчанню, але й для захоплюючого відпочинку час знайдеться. А ще студенти зможуть знайти підробіток, щоб життя в іншій країні стало більш комфортним та самостійним.

Спеціалісти платформи допомагають у всьому, і відгуки про Postupai підтверджують це. Сервіс рекомендують багато клієнтів, діти яких вже успішно навчаються в Європі.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

освіта за кордоном

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *