Платформа ЄШКО запропонувала українцям курс англійської рівня С1-С2

Платформа ЄШКО запропонувала українцям курс англійської рівня С1-С2
United Kingdom flag and computer keyboard in the background. UK flag

Мало хто може посперечатися із необхідністю володіти англійською. Міжнародний статус мови відкриває перед спікерами безліч можливостей, серед яких навчання і робота за кордоном. Але якщо більшість людей обмежують себе базовим знанням англійської, тим, хто хоче обрати прибуткову спеціальність, знадобиться високий рівень мови. Платформа ЄШКО підготувала курси англійської до рівня С1-С2, які допоможуть опанувати мову на професійному рівні.

Кому буде корисний курс?

Курс створений для людей, які вже володіють англійською, але хочуть покращити свої навички, збільшити словниковий запас та підняти рівень своїх знань на сходинку вище. Все це необхідно для наступних цілей:

  • Вступ до закордонного навчального закладу. Це стосується не тільки англомовних країн, але й Європи, де університети часто пропонують лекції англійською для іноземних студентів.
  • Складання міжнародних іспитів IELTS, TOEFL, FCE, CAE або CPE. Сертифікат, який можна отримати після успішного проходження екзамену, допоможе знайти більш прибуткову та елітну вакансію.
  • Працевлаштування у міжнародну компанію. Щоб отримати високий статус, не обійтися без вільного володіння англійською.

З чого складається курс?

Основу дистанційного курсу англійської від ЄШКО складає комплексний підхід та спрямованість на практичне використання мови. Окрім теоретичного матеріалу, що доступний онлайн, студенти отримують друковані посібники, що будуть надіслані їм поштою. Для покращення вимови передбачені аудіозаписи розмов носіїв мови. Завдяки великій кількості ілюстрацій та медіаматеріалів, проходження курсу буде легким та цікавим.

ЄШКО надає унікальну можливість ознайомитися зі змістом курсу, завантаживши пробне заняття безкоштовно. Це дозволить отримати уявлення про формат занять та впевнитися в їхній ефективності. Ті, хто проходив курси початкового або середнього рівня, зможуть скористатися знижкою на придбання курсу С1-С2.

Вивчення мови онлайн — унікальна можливість для кожного

Дистанційний формат, який пропонує ЄШКО — чудова нагода отримати всі необхідні знання, не виходячи з дому. Проходити заняття можна навіть з мобільного телефону, тому жодна обставина не зможе стати перешкодою на шляху до високого рівня англійської. Вивчення англійської з ЄШКО — це легко та зручно для будь-кого!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *