Почалася друга хвиля втечі: у Криму панують панічні настрої після гучних вибухів

У Криму 4 січня пролунало багато вибухів. Окупанти скаржилися, що це була наймасованіша атака за останній час.

Про це 24 Каналу розповів політтехнолог Борис Тизенгаузен, підкресливши, що, за його даними, вдалося влучити у казарму зв’язківців у Севастополі, а також – під Євпаторією у військову частину, де перебували місцеві “ППОшники”.

Також є не надто добрі новини. Нещодавно з порту в Новоросійську вийшов ракетоносій “Адмірал Ессен” з ракетами на борту. Раніше окупанти могли встановлювати ракети лише в Севастополі. Найімовірніше, вони вирішили це логістичне завдання.

В Криму почастішала повітряна тривога

Як наголосив Тизенгаузен, Україна почала посилено працювати по тимчасово окупованому Криму. Тривога там лунає часто. А завезені росіяни знову потрошки тікають з півострова.

Не дуже веселі там настрої. Там реально почалася друга хвиля виїздів з Криму. Можливо, вона не така масова. Але тікають звідти. Тим паче їх ще зачепила заява Зеленського, що у 2024 році Україна сильно сфокусується на Кримі,
– зазначив Тизенгаузен.

Вибухи в Криму: коротко

  • 4 січня в тимчасово окупованому Криму пролунало багато вибухів. В Росії цю атаку називали однією з найбільш масованих за останній час. Представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зауважив, що льотчики філігранно доправили ракети у місця призначення. Однак Україні все одно потрібно більше далекобійної зброї, щоб завдати окупантам ще більше проблем.
  • Цікаво, що в міноборони Росії почали розповідати, що буцімто змогли “збити” аж 40 різних безпілотників. Вони просили місцевих жителів повідомляти про час та локацію прольоту БпЛА.
  • Пізніше стало відомо, що Сили оборони влучили по одній із військових частин росіян в Євпаторії. За даними руху “Атеш”, вдалося уразити пункт управління, де був захищений канал зв’язку із Кремлем. Також там координували роботу ППО на півострові.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *