Пожежу на НПЗ у Волгограді “організували” безпілотники СБУ

Безпілотники СБУ атакували Волгоград / Колаж 24 Каналу

У ніч проти 3 лютого у Волгограді пролунали вибухи на нафтопереробному заводі “Лукойл”. Як стало відомо, за цією спецоперацією стоїть Служба безпеки України.

Про це повідомляють джерела 24 Каналу. І хоча окупанти стверджували, що буцімто “атаку успішно відбили”, однак реальний стан справ зовсім інший.

Вибухи у Волгограді – робота СБУ

Сьогоднішня “бавовна” на одному з найбільших нафтопереробних заводів Росії у Волгограді – результат успішної атаки безпілотників СБУ. Наші джерела повідомляють, що два безпілотники вразили установку первинного перероблення нафти, без якої завод втратить велику частину виробничої потужності.

СБУ продовжує системно знищувати інфраструктуру, яку Росія використовує для ведення війни в Україні. Б’ючи по нафтопереробних заводах, які працюють на російський військово-промисловий комплекс, ми не тільки перерізаємо логістику поставок пального для ворожої техніки, але й скорочуємо наповнення російського бюджету. “Бавовни” на російських НПЗ триватимуть,
– повідомили джерела 24 Каналу.

До речі, наприкінці січня безпілотники СБУ атакували морський термінал у російській Усть-Лузі та нафтопереробний завод у Туапсе. За інформацією Reuters, ці атаки майже на третину скоротили російський експорт нафтопродуктів.

Вибухи на НПЗ у Волгограді: що відомо

  • У ніч проти 3 лютого у російському Волгограді пролунали вибухи на нафтопереробному заводі “Лукойл-Волгограднафтопереробка”. Після цього об’єкт охопила масштабна пожежа.
  • Як повідомляло російське МНС, вогонь охопив щонайменше 300 квадратних метрів. Утім, що спричинило таку масштабну пожежу, окупанти не стали повідомляти, зазначивши, що це “невідомо”.
  • На безпілотники також скаржилися в Бєлгородській, Воронезькій і Ростовській областях. Щоправда, традиційно окупанти заявляли про “успішне відбиття атаки” та стверджували що нібито “пе-ве-о” все збила, а постраждалих і руйнувань немає.
  • До речі, росіяни не вірять, що НПЗ у Волгограді могли атакувати безпілотники. Мережею поширюються різні теорії змови: мовляв, дрони запускали з Росії. Деякі прихильники кремлівського режиму навіть вважають, що всі опубліковані в мережі кадри – фейк.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *